Quantcast

700.000 δολάρια θα πληρώσει ο Tommy Wiseau στους ντοκιμαντερίστες του The Room που έτρεχε στα δικαστήρια

Καλά πήγε αυτό

THE NERDSTREAM

6 Μαΐου 2020

Ανεξάντλητη πηγή καλτίλας αποδεικνύεται παρά το πέρασμα των χρόνων ο Tommy Wiseau και το The Room. Δεν είναι μόνο ότι η ταινία αποτελεί ένα από τα τελευταία αυθεντικά καλτ αριστουργήματα και γέννησε μια αξιοπρεπέστατη βιογραφική ταινία σαν το The Disaster Artist. Είναι επίσης ότι κάθε τόσο σκάνε ειδήσεις σαν την ακόλουθη.

The Room – 10 FACTS

Περιμένοντας να βγει στις αίθουσες το The Disaster Artist να 10 πράγματα που θα προτιμούσατε να μην ξέρετε για το The Room. Την χ̶ε̶ι̶ρ̶ό̶τ̶ε̶ρ̶η̶ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ταινία όλων των εποχών.

Gepostet von Nerdcult am Dienstag, 23. Januar 2018

 

Πίσω στο 2017, επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ με τον τίτλο Room Full of Spoons, το οποίο θα αφηγούταν την ιστορία της δημιουργίας της ταινίας και θα εστίαζε στο cult following που έχει αναπτύξει μέσα στα χρόνια. Τότε, ο Wiseau έτρεξε τους δημιουργούς του στα δικαστήρια κατηγορώντας του για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων (αναφερόμενος στη χρήση σκηνών από το The Room) και για εισβολή στην ιδιωτική του ζωή (αφού το ντοκιμαντέρ μιλούσε για τις πολωνικές ρίζες του).

Και τώρα, τρία χρόνια μετά, ήρθε η ώρα της πληρωμής. Για εκείνον. Σύμφωνα με το Variety, το ανώτατο δικαστήριο του Οντάριο αποφάσισε πως οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ δεν έκαναν κάτι παράνομο κι έτσι ο Wiseau πρέπει τώρα να τους πληρώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 700.000 δολαρίων.

Φυσικά, η πιο ζουμερή λεπτομέρεια της ανακοίνωσης της απόφασης είναι ότι ο Wiseau ζητούσε συνεχώς αναβολές και τελικά δεν εμφανίστηκε καν στην πρώτη μέρα της δίκης. Αληθινός ήρωας.

Best of internet