Quantcast

H Carole του Tiger King έδωσε κατά λάθος συνέντευξη σε YouTubers, πιστεύοντας ότι είναι παραγωγοί του Jimmy Fallon

Αυτή η ιστορία όσο πάει γίνεται και καλύτερη

THE NERDSTREAM

4 Μαΐου 2020

Ευτυχώς, υπήρχαν κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια της καραντίνας που μας βοήθησαν να ξεχαστούμε και να αντέξουμε τα ζόρια της εποχής. Μιλάμε για αυτές τις μικρές δόσεις καθημερινού escapism που όλοι είχαμε ανάγκη για να την παλέψουμε. Κι ανάμεσά τους, φυσικά, ξεχωρίζει το έπος του Tiger King – το μόνο πράγμα που ήταν πιο παρανοϊκό από τη ζωή μας αυτό το δίμηνο.

Αφού πλέξαμε το εγκώμιο της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, έπειτα μάθαμε ότι ο Joe Exotic νοσηλεύτηκε με κορονοϊό κι ότι έρχεται δεύτερο ντοκιμαντέρ πάνω στην ίδια ιστορία. Αυτό που έλειπε όμως ήταν η δημόσια φωνή της Carole, η οποία δεν είχε εμφανιστεί πουθενά μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ. Μέχρι τώρα.

Δύο YouTubers λοιπόν ήρθαν σε επικοινωνία μαζί της προσποιούμενοι ότι είναι παραγωγοί της late night εκπομπής του Jimmy Fallon κι έτσι κατάφεραν να την ξεγελάσουν ώστε να τους δώσει την πρώτη της συνέντευξη, μέσω Zoom φυσικά. Έτσι, οι Josh Pieters και Archie Manners εξασφάλισαν μια αποκλειστικότητα που θα ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες της τηλεόρασης. Τσεκάρετε παρακάτω την απολαυστικότατη, ομολογουμένως, φάση:

Best of internet