Quantcast

Έφυγε από τη ζωή ο Irrfan Khan του Slumdog Millionaire και του Life of Pi

Χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 53 ετών

THE NERDSTREAM

29 Απριλίου 2020

Σήμερα το πρωί κυκλοφόρησαν τα δυσάρεστα νέα πως ο ηθοποιός Irrfan Khan, αστέρας του Bollywood και του Hollywood, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Το 2018 ο Khan είχε ανακοινώσει μέσω Twitter πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο, ενώ χτες άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Βομβάης.

Ο ηθοποιός ήταν βέβαια εξαιρετικά αγαπητός στην Ινδία, αλλά ήταν επίσης κι ένας από τους stars της χώρας του που έσπασαν το φράγμα του Hollywood κι εμφανίστηκε σε πάμπολλα blockbusters και βραβευμένες ταινίες. Ήδη από τις αρχές του 2000 τον είδαμε στο The Warrior του Asif Kapadia και το The Darjeeling Unlimited του Wes Anderson, ενώ το μεγάλο μπαμ έγινε βέβαια το 2008 με το Slumdog Millionaire του Danny Boyle το 2008.

Έκτοτε, ο Khan εμφανίστηκε σε τεράστιες χολιγουντιανές επιτυχίες σαν το Life of Pi, το The Amazing Spider-Man και το Jurassic World. Το τελευταίο blockbuster στο οποίο εμφανίστηκε ήταν το Inferno του Ron Howard, ενώ το 2018 τον είδαμε και στο συμπαθέστατο indie film Puzzle.

Και για να καταλάβετε το μέγεθος της λατρείας προς τον Khan στην Ινδία, από το πρωί τα τοπ-4 trends στην χώρα σχετίζονται με τον θάνατό του. Rest in peace.

Best of internet