Quantcast

Ο Louis C.K. ανεβάζει νέο comedy special-έκπληξη για όσους «έχουν ανάγκη να γελάσουν»

Έπειτα από την πρώτη του περιοδεία στην μετά-MeToo εποχή

THE NERDSTREAM

6 Απριλίου 2020

Έχουν περάσει 2μιση χρόνια από τότε που ο Louis C.K. κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από πέντε γυναίκες συναδέλφους του, κάτι το οποίο παραδέχτηκε κι ο ίδιος με δημόσια ανακοίνωσή του λίγες μέρες αργότερα. Φυσικά, ήταν μόνο μερικά από τα αμέτρητα περιστατικά παρενόχλησης που ήρθαν στο φως μέσα από τις ιστορίες των γυναικών στα πλαίσια της καμπάνιας του MeToo εκείνο το διάστημα, αποκαλύπτοντας μια σειρά από δομικά προβλήματα και ανισότητες στη βιομηχανία του θεάματος.

Το καλοκαίρι του 2018 όμως ο κωμικός έκανε σταδιακά ένα comeback επί σκηνής, με αποτέλεσμα το επόμενο καλοκαίρι να επισκεφτεί και την Ελλάδα για παραστάσεις, με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση να τον ακολουθούν φυσικά. Πέρσι λοιπόν σχολιάσαμε πολύ εκτενώς αυτό το comeback, και τώρα έχουμε το comedy special της περιοδείας.

Μέσα στο σαββατοκύριακο ο Louis C.K. ανέβασε στο επίσημο site του το stand-up special με τίτλο Sincerely C.K., σχολιάζοντας ταυτόχρονα την πανδημική έκρηξη του κορονοϊού και αφιερώνοντάς το special σε “εκείνους που έχουν ανάγκη να γελάσουν”, συμπληρώνοντας πως το γέλιο βοηθάει όταν τα πράγματα “πηγαίνουν σκατά”.

Δεν ξέρουμε αν θα γελάσετε ή όχι όσοι το δείτε, αλλά θα μπορείτε εν τέλει να διαπιστώσετε αν ήμασταν υπερβολικοί όταν γράφαμε ότι “προκειμένου να ανατιμηθεί επαγγελματικά και καλλιτεχνικά επέλεξε να συστρατευθεί με ένα μέρος της σύγχρονης νεο-συντηρητικής ατζέντας, δίνοντας στα set της επιστροφής του δείγματα ελάχιστης έως καθόλου μεταμέλειας (κόντρα ακόμα και στην πρώτη ανακοίνωσή του) και κάνοντας μια σειρά από σχόλια που γνώριζε πολύ καλά ότι θα προκαλέσουν συγκεκριμένου τύπου αντιδράσεις”.

Best of internet