Quantcast

Αναβάλλεται η κυκλοφορία του No Time to Die, γιατί ο κορονοϊός είναι πιο δυνατός από τον James Bond

Βασικά, είναι πολλά τα λεφτά της Κίνας

THE NERDSTREAM

5 Μαρτίου 2020

Τρίτο μεγάλο χτύπημα στον πολιτισμό φίλες και φίλοι. Μετά την ακύρωση του Καρναβαλιού και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, τώρα το επόμενο θύμα του κορονοϊού είναι η νέα ταινία James Bond. Για την ακρίβεια, το No Time to Die, η πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του Daniel Craig ως 007,  επρόκειτο να βγει στις αίθουσες στις 10 Απριλίου. Αλλά όχι πια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε πριν λίγη ώρα στη δημοσιότητα, «η MGM, η Universal και οι παραγωγοί Michael Wilson και Barbara Broccoli ανακοίνωσαν σήμερα πως μετά από προσεκτική εξέταση και διεξοδική αξιολόγηση της κινηματογραφικής αγοράς, η έξοδος της ταινίας No Time To Die θα αναβληθεί μέχρι το Νοέμβριο του 2020. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία στις 12/11/20 και στην Αμερική στις 25/11/20. Στην Ελλάδα η ταινία θα βγει στις 12 Νοεμβρίου 2020».

H MGM, η Universal και οι παραγωγοί του Bond, Michael G Wilson και Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν σήμερα πως μετά από…

Gepostet von TULIP Entertainment GR am Mittwoch, 4. März 2020

Προφανώς, αυτή είναι η μεγαλύτερη επίδραση που είχε μέχρι στιγμής η εξάπλωση του κορονοϊού στην βιομηχανία του θεάματος, αλλά δεν είναι η μόνη. Ήδη είχαν ακυρωθεί αρκετές πρεμιέρες στην Κίνα (μια τεράστια κινηματογραφική αγορά, με κινηματογράφους να κλείνουν επ’ αόριστον), η απουσία του κινεζικού σινεμά ήταν αισθητή στη Berlinale, ενώ ταυτόχρονα σταμάτησε η παραγωγή του επόμενου Mission Impossible στη βόρεια Ιταλία.

Μένει να δούμε πώς θα κινηθεί το πράγμα ενόψει των Καννών και της καλοκαιρινής περιόδου των μεγάλων blockbusters. Προς το παρόν, η φάση είναι Μυστικός Πράκτωρ COVID-19.

Best of internet