Quantcast

Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης έκαναν τα Όσκαρ, παρά την χαρά που μοίρασε η νίκη του Parasite

Συμβαίνουν αυτά

THE NERDSTREAM

11 Φεβρουαρίου 2020

Πράγματι, συμβαίνουν αυτά φίλες και φίλοι. Μπορεί η προχτεσινή απονομή των Όσκαρ να ήταν η καλύτερη που θυμόμαστε λόγω του θριάμβου των Παράσιτων του Bong Joon-ho, αλλά αυτό δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να το ξέρουν όλοι αυτοί που αποφάσισαν να μην δουν την απονομή την Κυριακή το βράδυ.

Την τελετή παρακολούθησαν συνολικά 23,6 εκατομμύρια θεατές, νούμερο που συνιστά και τον μικρότερο αριθμό θεατών στην τηλεοπτική ιστορία του θεσμού, με ποσοστό πτώσης 20% (δηλαδή 6 περίπου εκατομμύρια) σε σχέση με πέρσι. Για την ιστορία, το προηγούμενη αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης ήταν στην απονομή του 2018, την οποία παρακολούθησαν 26,5 εκατομμύρια θεατές.

Τους αδικούμε τους ανθρώπους που σνόμπαραν τα Όσκαρ; Μπα, όχι. Η αλήθεια είναι ότι η ίδια η τελετή είναι ένα βαρετό πράγμα με cringy παρουσιάσεις (ευτυχώς χωρίς host πλέον), υπερκυριλέ σκηνικό, βαρετά μουσικά νούμερα και επίδειξη υποκριτικής σελέμπριτι ευαισθησίας. Με άλλα λόγια, έχει πλάκα να τσακώνεσαι για να τα Όσκαρ (και να χαίρεσαι άμα το πάρει μια ταινία σαν το Parasite), αλλά δεν αξίζει να ξενυχτήσεις κιόλας.

Με άλλα λόγια, χέσε τις τελετές. Το θέμα είναι οι ταινίες. Α, ναι, είχε και Eminem:

Best of internet