Quantcast

Η Emma των Friends ξύπνησε από τον ύπνο της και μας καλωσορίζει στο 2020

Feel old yet?

THE NERDSTREAM

3 Ιανουαρίου 2020

Λοιπόν, συγνώμη για αυτό που θα ακολουθήσει, αλλά πρόκειται να σας κάνουμε να νιώσετε πολύ γέροι αμέσως τώρα. Πρώτον:

Δεύτερον, λίγους μήνες νωρίτερα γιορτάστηκαν τα 25 χρόνια από την έναρξη των Friends, δηλαδή της σειράς που μας μεγάλωσε κάθε σαββατοκύριακο και μας έμαθε όλα τα άχρηστα πράγματα που ξέρουμε για τη Νέα Υόρκη των 90s.

Σα να μην έφτανε αυτό, πλέον έχουμε 2020. Δηλαδή, αφήσαμε πίσω μας τη χρονιά όπου διαδραματίζεται το Blade Runner και φτάσαμε στη χρονιά που διαδραματίζεται αυτό:

Ναι, το μωρό-Emma των Friends έριχνε έναν δυνατό ύπνο, ο οποίος προβλεπόταν να κρατήσει μέχρι το 2020. Θυμηθείτε εδώ ολόκληρη την σκηνή:

Σήμερα λοιπόν, η Noelle Sheldon, δηλαδή το ένα από τα δύο δίδυμα μωρά που υποδύονταν την Emma, πήρε πρέφα ότι τα ίντερνετς έχουν μετατρέψει σε meme την παραπάνω σκηνή κι έτσι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Σπεύδοντας στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία της που σχολιάζει αυτό ακριβώς το πράγμα:

ΟΚ, κάτι μας λέει ότι αυτό το αστείο το ετοίμαζε πολλά χρόνια τώρα. Κατά τ’ άλλα, να σημειώσουμε ότι τόσο αυτήν όσο και την δίδυμη αδερφή της, Calli, τις είδαμε στο περσινό Us του Jordan Peele.

Best of internet