Quantcast

Spin-off project με τον κύριο Καλαμάρη ετοιμάζεται στο Netflix, πράγμα που μας κάνει ευτυχισμένους

Την ώρα που περιμένουμε και νέα ταινία Μπομπ Σφουγγαράκη

THE NERDSTREAM

14 Νοεμβρίου 2019

Σε περίπτωση που δεν αγαπάτε τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη, έχουμε να σας απευθύνουμε μία και μοναδική ερώτηση. Τι διάολο άνθρωποι είστε τέλος πάντων; Ψυχή δεν έχετε; ΟΚ, τελικά απ’ ό,τι φαίνεται είχαμε δύο ερωτήσεις.

Γενικά, τον τελευταίο έναν χρόνο είχαμε κάμποσες εξελίξεις σχετικά με την σειρά του Nickelodeon που τρέχει συνεχόμενα από το θρυλικό 1999 μέχρι και σήμερα. Πρώτον, δυστυχώς τέτοια εποχή πέρσι μας άφησε πρόωρα ο δημιουργός της, Stephen Hillenburg:

Πέθανε ο δημιουργός του Μπομπ ΣφουγγαράκηΣε ηλικία 57 χρονώνΓαμώτο😥

Gepostet von Nerdcult am Dienstag, 27. November 2018

Μερικούς μήνες αργότερα, μάθαμε ότι η τρίτη ταινία Μπομπ, με τον τελικό τίτλο The SpongeBob Movie: Sponge on the Runθα αποτελεί prequel της τηλεοπτικής σειράς:

Αυτή είναι η αφίσα για την επερχόμενη ταινία Μπομπ ΣφουγγαράκηΚι αν κρίνουμε από τα γραφιστικά, απευθύνονται 100% στο σωστό κοινό 💊 🌿 💜

Gepostet von Nerdcult am Freitag, 19. Juli 2019

Και τώρα μαθαίνουμε ότι στα πλαίσια της νέας συνεργασίας ανάμεσα σε Netflix και Nickelodeon περιλαμβάνεται και κάτι ιδιαιτέρως ζουμερό. Συγκεκριμένα, πρόκειται να ετοιμαστεί ένα νέο spin-off project πάνω στον λατρεμένο Καλαμάρη Πλοκάμια, δηλαδή απόλυτο icon και φάρο για την ζωή και το μέλλον κάθε νοήμονα ανθρώπου.

Σύμφωνα με την αναφορά των New York Times, ακόμα δεν είναι γνωστό αν το πρότζεκτ θα είναι σειρά ή ταινία, αλλά αυτό που μαθεύτηκε είναι ότι θα έχει αρκετά μουσικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, μόλις έγινε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα πράγματα για το μέλλον στην ατζέντα μας, κι είμαστε φυσικά ικανοί μέχρι τότε να μην κάνουμε τίποτα άλλο πέρα από το να βλέπουμε αυτό εδώ:

Best of internet