Quantcast

Σχεδόν 1 εκ. άνθρωποι έχουν κάνει search Joker στο Pornhub, πραγματικά δεν θέλουμε να ξέρουμε γιατί

Ελπίζουμε να είναι για πειρατεία τουλάχιστον

THE NERDSTREAM

10 Οκτωβρίου 2019

Για όσους κι όσες μεγάλωσαν στα στενά του ίντερνετ κατά τις αρχές του 2000, ο όρος Rule 34 είναι δεν χρειάζεται συστάσεις. Για τους υπόλοιπους, ας εξηγήσουμε. Σύμφωνα με αυτόν τον διαδικτυακό νόμο, αν κάτι υπάρχει, τότε υπάρχει και το porn parody του. Όποιος το αμφισβητεί, ας το αποδείξει. Τέλος.

Πιθανώς η πίστη σε αυτόν τον αδήριτο νόμο ήταν που οδήγησε τόσα μιλιούνια ανθρώπων στο να κάνουν τόσες πολλές αναζητήσεις Joker στο Pornhub κατά την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του στις αίθουσες. Και, οκ, το word of mouth για την ταινία λέει ότι γάμησε, αλλά ίσως όχι τόσο κυριολεκτικά. *ba-dum-tsss*

Τα νέα ήρθαν από τον έγκριτο δημοσιογραφικό οργανισμό του TMZ, ο οποίος δημοσίευσε αποκλειστικά τα στατιστικά του ευαγούς ιδρύματος Pornhub που λένε πως κατά τις πρώτες 4 μέρες της ταινίας στις αίθουσες υπήρξαν 741.000 searches, ενώ αυτό το νούμερο έπειτα έφτασε κοντά στο 1 εκατομμύριο. Φυσικά, αυτές οι αναζητήσεις μπορεί να αφορούν την ανάγκη πορνογραφικού υλικού μπας και ξεκαυλώσουν επιτέλους οι ούλτρα-φανς που κάνουν λες και δεν έχουν ξαναδεί ποτέ ταινία στη ζωή τους, αλλά μπορεί να είναι και αναζητήσεις για πειρατική εκδοχή του Joker μιας και τα τσοντοσάητ ενίοτε περιέχουν και τέτοιο υλικό.

Σε κάθε περίπτωση, πραγματικά το μόνο που έλειπε από το απολύτως ψύχραιμο περιβάλλον συζήτησης γύρω από το Joker ήταν ο πορνογραφικός παράγοντας. Εύγε.

Best of internet