Quantcast

Το post-apocalyptic φεστιβάλ που έστησαν χιλιάδες fans Mad Max στην έρημο είναι απλά μια ρεαλιστική εικόνα απ’ το μέλλον

Με ψύχραιμες εκτιμήσεις πάντα

THE NERDSTREAM

4 Οκτωβρίου 2019

Σπανίως θα ζηλέψουμε ένα event, αγαπητοί φίλες κι αγαπητές φίλες. Συνήθως αποφεύγουμε πάρτι, συναυλίες, φεστιβάλ και λοιπές κοινωνικές συναθροίσεις νέων γιατί είτε είναι πιο βαρετές κι από ολόκληρο επεισόδιο ελληνικής απογευματινής καθημερινής σειράς είτε γιατί μετά για ανεξήγητους  λόγους δεν θυμόμαστε τίποτα από όσα διημείφθησαν. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, είναι σα να μην πήγαμε καν. Έτσι κι αλλιώς το JOMO είναι το νέο FOMO.

Υπάρχουν και κάποιες φορές βέβαια που θα δίναμε τα πάντα για να παραβρεθούμε σε ένα event σαν το Wasteland Weekend. Τι είναι το Wasteland Weekend, ακούμε να ρωτάτε ήδη γεμάτοι απορία. Το Wasteland Weekend λοιπόν, που θα έπρεπε να σας έχει ψήσει και μόνο από το όνομα, είναι ένα ετήσιο post-apocalyptic φεστιβάλ που στήνουν στην έρημο Μοχάβι χιλιάδες fans της δροσερής σειράς ταινιών Mad Max.

Ξεκίνησε το 2010 με πρωτοβουλία των Karol Bartoszynski, Jared Butler and James Howard (πριν γίνει ξανά κουλ η φάση με την κυκλοφορία του εξαιρετικού Mad Max: Fury Road) και φέτος το φεστιβάλ γιόρτασε την 10η επιστροφή του στην έρημο του πραγματικού με έναν ούλτρα-εντυπωσιακό δυστοπικό τρόπο. Συγκεκριμένα, πάνω από 4000 φίλοι του χαμού συγκεντρώθηκαν στην Καλιφόρνια και η φάση έμοιαζε κάπως έτσι.

Καλό χειμώνα να ευχηθούμε και μην ξεχνάτε ότι η κλιματική αλλαγή είναι ένα ψέμα των Κινέζων επιστημόνων για να ρίξουν τον Τραμπ.

Best of internet