Quantcast

Το Midsommar προσφέρει τζαμπέ ψυχολογική υποστήριξη σε ζευγάρια που το είδαν μαζί, πράγμα απόλυτα λογικό

Αληθινή δύναμη ευθύνης

THE NERDSTREAM

26 Σεπτεμβρίου 2019

Λοιπόν, ναι, υπάρχουν κάποιες ταινίες που είναι φτιαγμένες για να τις βλέπουν ζευγάρια. Είτε επειδή στάζουν μέλι και ρομαντισμό από παντού, είτε επειδή αποτελούν το τέλειο φόντο για να ερωτικές περιπτύξεις, είτε επειδή απλά ανεβάζουν τη λίμπιντο. Για την ιστορία, η μόνη ταινία που ταιριάζει και στις τρεις κατηγορίες είναι το Top Gun. Κι υπάρχουν και κάποιες άλλες ταινίες που είναι ό,τι πρέπει για να χωρίσεις. Για την ακρίβεια, είναι ικανές από μόνες τους να βάλουν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της σχέσης σου.

Ε, μια τέτοια ταινία είναι το Midsommar του Ari Aster που κυκλοφόρησε στις αίθουσες φέτος το καλοκαίρι. Είναι μια υπέροχη ταινία; Ναι. Είναι μια ταινία ακατάλληλη για ζευγάρια; Ναι, επίσης. Κι αυτό απ’ ό,τι φαίνεται το γνωρίζει πολύ καλά το λατρεμένο στούντιο της Α24, αφού είπε να δώσει μια ώθηση στο μάρκετινγκ της ταινίας με έναν φουλ ταιριαστό τρόπο.

Καθώς το Midsommar ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις ψηφιακές πλατφόρμες, η Α24 αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικής θεραπείας για ζευγάρια. Συγκεκριμένα, συνεργάζεται με την εταιρία online ψυχολογικής υποστήριξης Talkspace προκειμένου να χαρίσει σε ζευγάρια που είδαν μαζί την ταινία συνεδρίες 3 μηνών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν τα ζευγάρια είναι να ταγκάρουν ο ένας τον άλλων στο σχετικό βίντεο της ταινίας σε Instagram, Twitter ή Facebook.

Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες παρακάτω:

Και μην ξεχνάτε:

Η ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ MIDSOMMAR:ΓΕΝΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ

Gepostet von Ψύχραιμες Κριτικές am Montag, 26. August 2019

Best of internet