Quantcast

Το πιο μικρό βιολί του κόσμου παίζει για τον George R.R. Martin που λέει ότι το Game of Thrones του έκανε κακό τελικά

Αυτά είναι τα άσχημα

THE NERDSTREAM

19 Αυγούστου 2019

Θυμάστε μια παλιά σειρά που λεγότανε Game of Thrones και κάποτε έφερνε στον κόσμο χαρά, ευτυχία, αίματα, βυζιά και Emmys; Ε, πάει αυτή η σειρά. Τώρα το Game of Thrones, μετά και το κατά γενική ομολογία απογοητευτικό φινάλε του, φέρνει πια δυστυχία, γκρίνια, καταχρήσεις. Τα Emmys τουλάχιστον απ’ ό,τι φαίνεται μένουν σταθερά.

Τελευταίο θύμα αυτής της κατάρας με το όνομα Game of Thrones, φίλες και φίλοι, είναι κατά μία ειρωνική πλην τραγική πιρουέτα της μοίρας ο ίδιος ο δημιουργός του. Ναι, καλά ακούσατε. Ο George R.R. Martin ο ίδιος δηλώνει ότι η σειρά του HBO του έκανε, εν τέλει, κακό. Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire μίλησε στο Guardian και δήλωσε αφενός (ξανά) ότι το τέλος της σειράς δεν θα επηρεάσει το τέλος των βιβλίων κι αφετέρου ότι τελικά η επιρροή του GoT στη ζωή και τη δουλειά του δεν ήταν και τόσο θετική.

Αρχικά, ο Martin μας λέει ότι του λείπει η εποχή που μπορούσε να κυκλοφορήσει ανώνυμα, σημειώνοντας πως ένα απ’ τα αγαπημένα του πράματα ήταν να μπαίνεις και να χαζεύει σε βιβλιοπωλεία, κάτι που δε μπορεί να κάνει πια λόγω αναγνωρισιμότητας. Αντίστοιχα, δε μπορεί να πάει σε ένα πάρτι, προσθέτει, γιατί κι εκεί όλοι θέλουν απλά να βγάλουν μια σέλφι μαζί του. Κι ενώ παραδέχεται ότι όλα αυτά είχανε πλάκα στην αρχή (αλλά όχι πια), εν τέλει λέει πως η σειρά τον εμπόδισε επίσης να συνεχίσει τα βιβλία με τον ρυθμό που ήθελε.

ΟΚ, από μια πλευρά τασσόμαστε στο πλευρό του GRRM όσον αφορά τις εξαγριωμένες ορδές φανς που τον τραμπουκίζουν στο ίντερνετ να τελειώσει τα βιβλία λες και τους το χρωστάει να πούμε και σίγουρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει σωματικά και ψυχικά από την showbiz, αλλά από την άλλη δυσκολευόμαστε να πούμε κιόλας ότι συμπάσχουμε με τον επίσης παραγωγό κι ενίοτε σεναριογράφο της σειράς που έγινε ζάμπλουτος από το GoT επειδή δε μπορεί να πάει σε ένα πάρτι χωρίς να βγάλει σέλφιζ.

Με λίγα λόγια:

Best of internet