Quantcast

Ο Marcel από τα Φιλαράκια όχι μόνο ζει αλλά θα παίξει και στο Y: The Last Man ο γίγαντας

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως πρόκειται για θηλυκή μαϊμού βέβαια

THE NERDSTREAM

19 Αυγούστου 2019

Είναι επιβεβαιωμένο πλέον, η μαϊμού από τα Φιλαράκια είχε έκανε μια πολύ γεμάτη ζωή κι είχε μια πολύ μεγαλύτερη καριέρα από όλους μας όχι μόνο ως χαρακτήρας στην σειρά αλλά και στην κανονική ζωή της σαν κανονική μαϊμού. Απλά δεχτείτε το ψύχραιμα όπως το δεχτήκαμε κι εμείς. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά δεν είναι κι ό,τι χειρότερο. Προχωράμε.

Χτες λοιπόν μάθαμε από το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter ότι ο Marcel, η μαϊμού του Ross Geller δηλαδή που έπειτα έγινε χολιγουντιανός σταρ δίπλα στον Jean-Claude Van Damme, όχι μόνο δεν έχει πεθάνει αλλά ετοιμάζεται για τον επόμενο μεγάλο τηλεοπτικό του ρόλο. Συγκεκριμένα, η μαϊμού λέγεται Katie, είναι θηλυκή, είναι 25 χρονών (κι αναμένεται να ζήσει μέχρι τα 40 περίπου), και πλέον έχει μια καινούρια δουλειά στο επερχόμενο Y: The Last Man του Brian K. Vaughan.

Κι ενώ προφανώς τα βλέμματα όσον αφορά το κάστινγκ της μεταφοράς του σπουδαίου κόμικ ήταν στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, με τον ρόλο να πηγαίνει στον Barry Keoghan του Dunkirk, του Ιερού Ελαφιού και του American Animals, δεν είχαμε υπολογίσει ότι ο ρόλος της μαϊμού με το όνομα Ampersand θα πήγαινε επίσης σε έναν σταρ του είδους της. Όπως και στο κόμικ λοιπόν θα δούμε την ιστορία ενός ανθρώπου και μιας μαϊμούς που θα είναι τα δύο τελευταία αρσενικά που έχουν απομείνει στον πλανήτη.

Για να μην ξεχνιόμαστε, εμείς έχουμε αποτίσει ήδη τον φόρο τιμής μας στην σατανιασμένη μαϊμού που μισούσε μέχρι θανάτου ο David Schwimmer γιατί του έκανε τη ζωή μαρτύριο για 13 επεισόδια:

Friends / Θέλω να σε ξαναδώ

Ήρθε το καλοκαίρι και τα πράγματα θα ζορίσουν.Κουράγιο.

Gepostet von Nerdcult am Donnerstag, 7. Juni 2018

Best of internet