Quantcast

Ο Jason Momoa αυτοπροτείνεται για επόμενος Wolverine, όντας πολύ σίγουρος για τον εαυτό του

Μετά τον Aquaman, το όριο είναι ο ουρανός

THE NERDSTREAM

19 Ιουνίου 2019

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζει σαν το απαίσιο Dark Phoenix να κατέστρεψε ολοσχερώς το franchise των X-Men, αλλά μην θορυβείστε αγαπητοί φίλοι, γιατί αποκλείεται η Fox κι η Disney (που πλέον θα έχει τους υπερήρωες στην ιδιοκτησία της) να τους αφήσουν να μείνουν ανενεργοί για πολύ καιρό ακόμα. Κι ούτως ή άλλως, ας μην ξεχνιόμαστε, μετά το υπέροχο Logan του 2017 ο κόσμος περιμένει υπομονετικά τη στιγμή που θα αναβιώσει κινηματογραφικά ο Wolverine στην μετά-Hugh Jackman εποχή.

Εκεί είναι λοιπόν που αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να αυτοπροταθεί για τον ρόλο ο Jason Momoa, γνωστός και μη εξαιρετέος για τις τρολιές Baywatch και Conan αλλά και για τις πετυχεσιές Game of Thrones και Aquaman. Σύμφωνα με τα όσα είπε αυτές τις μέρες στο Celebrity Fan Fest του San Antonio, ο Momoa θα ψηνόταν πολύ να παίξει τον Wolverine, προσθέτοντας πως ο Jackman ήταν εξαιρετικός στον ρόλο και πως ο ίδιος ο Momoa μεγάλωσε θαυμάζοντάς τον.

ΟΚ, τα νούμερα δεν βγαίνουν για να δικαιολογηθεί μια τέτοια δήλωση αφού όταν βγήκε η πρώτη ταινία X-Men ο Momoa ήταν ήδη πάνω από 20 χρονών, αλλά τέλος πάντων δεν είναι κι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο. Για την ιστορία πάντως, εμείς θα επιθυμούμε πάντα εκείνη την εκδοχή Wolverine με τον Tom Hardy στο ρόλο και τον Matthew Vaughn στη σκηνοθεσία.

Best of internet