Quantcast

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε το σπίτι των Sopranos, ιδανικό για γαλήνιες οικογενειακές στιγμές

Απλά θα πρέπει να πεταχτείτε εδώ δίπλα μέχρι το Νιου Τζέρσεϊ

THE NERDSTREAM

5 Ιουνίου 2019

Μπορεί φέτος να έκλεισαν 20 ολόκληρα χρόνια από το 1999 που το The Sopranos βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα από τη συχνότητα του HBO, εισάγοντας όσο καμιά άλλη σειρά τη χρυσή εποχή της αμερικάνικης τηλεόρασης, αλλά η παρουσία αυτής της σειράς δεν θα σταματήσει ποτέ να γίνεται αισθητή. Ένας λόγος, πχ, είναι ότι φέτος ήδη ετοιμάζεται ένα κινηματογραφικό prequel που μας έχει ψήσει. Ένας άλλος είναι ότι, μιας κι ο λαός ξενέρωσε με το Game of Thrones, θυμηθήκαμε το καλύτερο τηλεοπτικό φινάλε όλων των εποχών: του Sopranos φυσικά.

Και κάθε τόσο σκάνε κι ειδήσεις σαν αυτήν εδώ, που λέει ότι οι ιδιοκτήτες του κλασικού σπιτιού των Sopranos στο Νιου Τζέρσεϊ αποφάσισαν να το πουλήσουν. Μιλάμε βέβαια για το σπίτι με την πισίνα, με τις πάπιες, με τις γλυκές παιδικές φωνούλες, με τις αγριογκαρίδες του Tony Soprano. Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ζητάνε το πολύ λογικό ποσό των 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Όχι κι άσχημα για ένα σπίτι με 4 κρεβατοκάμαρες, 2 γκαράζ, ξεχωριστό ξενώνα και κήπο 1,5 στρέμμα.

Αν δεν σας αρέσει το σπίτι Sopranos βέβαια, έχετε κι άλλες επιλογές. Μπορείτε να σιάξετε μια εξοχική κατοικία Hobbit, για παράδειγμα, ή για πιο φτωχικές καταστάσεις να κάνετε το σαλόνι σας να μοιάζει με το σετ από τα Friends. Εμείς θα διαλέξουμε Sopranos γιατί είναι πιο γκάνγκστα και γουστάρουμε να βγαίνουμε με ρόμπα και πούρο να πάρουμε την εφημερίδα μας.

Best of internet