Quantcast

Τώρα θα μπορείς να φτιάξεις το σαλόνι απ’ τα Φιλαράκια με έπιπλα ΙΚΕΑ, αν το θέλεις πραγματικά

Ή το σαλόνι με τα λαμπάκια απ’ το Stranger Things, για τους πιο μερακλήδες

THE NERDSTREAM

3 Ιουνίου 2019

Αυτή είναι η μαγκιά μιας πραγματικά εθιστικής τηλεοπτικής σειράς, φίλες και φίλοι: να σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου, να σε κάνει να νιώθεις άνετα, να ξεχάσεις ότι θα πεθάνεις μόνος και να προσποιηθείς ότι αυτοί οι εκατομμυριούχοι ηθοποιοί που σου κρατούν παρέα είναι οι πραγματικοί σου φίλοι. Και κανένα άλλο δωμάτιο σπιτιού δεν αποπνέει αυτήν την ζεστασιά όσο ένα σαλόνι που με 3 τοίχους και 1 κάμερα.

Αυτό σκέφτηκαν μάλλον τα σουηδικά τσακάλια του ΙΚΕΑ ώστε να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο λαό στα συναρμολογούμενα έπιπλά τους και να καταφέρουν να έχει όλος ο πλανήτης το ίδιο ακριβώς σπίτι καρμπόν, όπως σε κάθε δυστοπία που σέβεται τον εαυτό της. Η νέα καμπάνια του ΙΚΕΑ λοιπόν, η οποία ξεκίνησε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι ενδέχεται να επεκταθεί και σ’ άλλες χώρες, αναδημιουργεί τρία σαλόνια από τρεις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές χρησιμοποιώντας αποκλειστικά έπιπλα της εταιρίας.

Θαυμάστε παρακάτω τα τρία σαλόνια που υπάρχουν ήδη έτοιμα και στημένα, κι ευχηθείτε αν έρθει Ελλάδα η φάση να τότε να περιλαμβάνει πρωτίστως το σαλόνι που αγαπήσαμε κι έχουμε ανάγκη περισσότερο: αυτό του Κωνσταντίνου και Ελένης, χωρισμένο στα δύο.

Stranger Things

The Simpsons

Friends

Best of internet