Quantcast

ΓΚΑΛΟΠ: Το 58% των θεατών ξενέρωσε με το φινάλε Game of Thrones, πέφτουμε κυριολεκτικά απ’ τα σύννεφα

Όλα τα δεδομένα που ξέραμε ανατρέπονται

THE NERDSTREAM

23 Μαΐου 2019

Ε όχι, αυτά είναι πράγματα απίστευτα. Μέχρι σήμερα, νομίζαμε ότι ο λαός λάτρεψε το φινάλε του Game of Thrones, αλλά μια νέα έρευνα έρχεται να ταράξει τα νερά του ίντερνετ, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η 8η σεζόν της δημοφιλούς σειράς του ΗΒΟ δίχασε το κοινό της.

Συγκεκριμένα, μια δημοσκόπηση του Hollywood Reporter και της Morning Consult ρώτησε 2.201 ενήλικους Αμερικανούς πολίτες διαφορετικής ηλικίας, φύλου και καταγωγής τι γνώμη είχανε για το φινάλε της σειράς. Στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου αν απογοητεύτηκαν ή όχι από το επεισόδιο του φινάλε, το 58% των ερωτηθέντων απάντησε πως, ναι, απογοητεύτηκε. Παράλληλα, το 20% δήλωσε ότι βαρέθηκε κιόλας.

Στην πιο πολύπλοκη ερώτηση της αξιολόγησης του επεισοδίου, το 26% των ερωτηθέντων απάντησε πως του άρεσε “πολύ“, το 37% απάντησε πως του άρεσε “λίγο“, το 24% απάντησε πως δεν του άρεσε “ιδιαίτερα” και το 10% απάντησε πως δεν του άρεσε “καθόλου“. Όσον αφορά τη γενική εντύπωση από τη σειρά, το 46% δήλωσε συνολικά ικανοποιημένο, ενώ το 36% δήλωσε λυπημένο με την τελευταία σεζόν.

Τέλος, μιας και οι φημολογίες για μαζικές ακυρώσεις συνδρομών του ΗΒΟ έδιναν κι έπαιρναν, το 65% απάντησε πως δεν σχεδιάζει να σταματήσει τη συνδρομή του, ενώ μόλις το 12% απάντησε με σαφήνεια πως σκοπεύει να πιστολιάσει τη συνδρομή τώρα που τέλεψε το Game of Thrones.

Αυτά από μας όσον αφορά τα εκλογικά νέα του Westeros, πίσω σε σένα στο στούντιο Νίκο μου.

Best of internet