Quantcast

Στο μεταξύ, οι δημιουργοί του Game of Thrones σκοπεύουν να είναι μεθυσμένοι και μακριά απ’ το ίντερνετ την ώρα του φινάλε

Μα γιατί, δε μπορούμε να καταλάβουμε

THE NERDSTREAM

15 Μαΐου 2019

Είναι επίσημο, φίλες και φίλοι, ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει μεταξύ αυτών που γουστάρουν την 8η σεζόν του Game of Thrones κι αυτούς που έχουν κριντζάρει με την 8η σεζόν του Game of Thrones σε βαθμό φλερτ με μόνιμη βλάβη στο πρόσωπο. Κι όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της Κυριακής, τα αντίπαλα στρατόπεδα μοιάζουν όλο και πιο ετοιμοπόλεμα.

Στο μεταξύ όμως, ενώ τα μέλη του καστ προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια για το μπάχαλο του φινάλε κι ο George R.R. Martin έκραζε απρόκλητα τα φινάλε των άλλων σειρών πριν γυρίσει το κάρμα να τον δαγκώσει στον κώλο, οι δημιουργοί της σειράς του ΗΒΟ έχουν κάτι πολύ συγκεκριμένο κατά νου για την ώρα που θα παίζει το επεισόδιο που θα κλείσει μια για πάντα το κεφάλαιο Game of Thrones, τουλάχιστον μέχρι να σκάσουν τα 75 prequels και spinoffs που βρίσκονται στα σκαριά.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει ο 8ος κύκλος, οι David Benioff and D.B. Weiss είχαν δηλώσει πως σκοπεύουν να βρίσκονται κάπου μακριά απ’ το ίντερνετ με κλειστά κινητά και ανοιχτά μπουκάλια αλκοόλ την ώρα που θα παίζει το τελευταίο επεισόδιο. Λες και ήξεραν πώς πρόκειται να εξελιχθεί η σεζ- βασικά ναι προφανώς κι ήξεραν πώς θα εξελιχθεί η σεζόν, αυτοί την έγραψαν.

Κατά τ’ άλλα, κάτι μας λέει ότι το Facebook και το Twitter την Δεύτερα θα είναι ένα τσικ πιο κατεστραμμένο από το King’s Landing. Μπορεί και όχι. Προχωράμε.

Best of internet