Quantcast

Η αντίδραση της Sophie Turner στην πρόσφατη επίμαχη σκηνή της Arya ήταν ακόμα πιο, εχμ, επίμαχη

Είναι αυτό το Game of Thrones που θέλουμε; Πολύ πιθανό, πολύ πιθανό

THE NERDSTREAM

23 Απριλίου 2019

ΟΚ, έχουμε Τρίτη, πέρασαν πάνω από 24 ώρες απ’ την ώρα που ο πλανήτης είδες το 2ο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones, οπότε επιτρέψτε μας να σχολιάσουμε τα τεκταινόμενα του τελευταίου επεισοδίου, προειδοποιώντας φυσικά το φιλοθεάμον κοινό της σελίδας για την παρουσία spoilers παρακάτω. Δε μπορούσαμε να το θέσουμε πιο ευγενικά.

Τώρα που μείναμε μεταξύ μας, λοιπόν, ας σχολιάσουμε το γεγονός της ερωτικής συνεύρεσης μεταξύ Arya και Gendry που είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου. Δε μας χάλασε γενικά, καλή φάση ήταν, έβγαζε νόημα, ταίριαζε στους χαρακτήρες, κόλλαγε με το περιβάλλον της ιστορίας και το σενάριο του επεισοδίου. Σίγουρα, πάντως, δεν ενθουσιαστήκαμε όσο ενθουσιάστηκε η Sophie Turner.

Συγκεκριμένα, η Sansa του Game of Thrones έβγαλε τόσα γούστα που έσπευσε στο Instagram για να ανεβάσει ένα story όπου πίνει κρασί σχολιάζοντας την επίμαχη σεξουαλική σκηνή με έναν ιδιαιτέρως λυρικό ποιητικό τρόπο:

Φυσικά, είναι γνωστό στους φίλους της σειράς ότι οι Sophie Turner και Maisie Williams είναι καλές φίλες κι εκτός γυρισμάτων, και μάλιστα στον βαθμό ανάμεσα στο cute και το awkward που έκαναν μαζί τατουάζ για να μνημονεύσουν την φιλία τους. Και κάπως έτσι, λοιπόν, o Bran έμεινε μόνος του ως ο μοναδικός παρθένος της οικογένειας Stark – γεγονός που, κακά τα ψέματα, δεν προβλέπεται να αλλάζει στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Best of internet