Quantcast

Μαθητές φτιάχνουν viral σχολική παράσταση Alien, μερακλής Ridley Scott τους προτείνει να κάνουν και Gladiator

Για την ιστορία, ήταν καλύτερο από Prometheus και Alien: Covenant

THE NERDSTREAM

29 Μαρτίου 2019

Λοιπόν, μερικές φορές τα κωλόπαιδα είναι εκνευριστικά. Δεν αντέχονται. Καλύτερα να μένουν σπίτι και να παίζουν όλη μέρα videogames. Από την άλλη πλευρά, ενίοτε σε εκπλήσσουν ευχάριστα τα μπαμπέσικα, αφού ενδέχεται να καταφέρουν πράγματα σπουδαία, διδάσκοντας στο μεταξύ μπαλίτσα και στο ίδιο το Χόλιγουντ.

Τις προηγούμενες μέρες, επροκλήθη ένας σχετικός πανικός με το γυμνάσιο στο Νιου Τζέρσεϊ που ανέβασε το Alien του Ridley Scott σε σχολική θεατρική παράσταση για να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία της εξαιρετικής ταινίας το 1979. Προφανώς είχαν ένα δυνατό trailer:

Και προφανώς τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από την παράσταση έγιναν viral:

Και λογικό, βέβαια, αφού τα χειροποίητα σκηνικά και κουστούμια που έφτιαξαν ήταν πολύ καλύτερα από τον ωκεανό CGI που μας έχει κεράσει το Χόλιγουντ όλα αυτά τα χρόνια:

Στο μεταξύ, το όλο σκηνικό τράβηξε δικαίως την προσοχή των δημιουργών της ταινίας. Αρχικά, η Sigourney Weaver, δηλαδή η μεγάλη θεά του franchise (και πιθανώς όλου του σύμπαντος), εξέφρασε τον θαυμασμό της για την παράσταση, μεταφέροντας επίσης τα συγχαρητήρια του James Cameron, σκηνοθέτη του sequel Aliens, και του Walter Hill, παραγωγού του franchise:

Και βέβαια, ο Ridley Scott αυτοπροσώπως έστειλε μια επιστολή στη θεατρική ομάδα του North Bergen High School, λέγοντας πως τους στηρίζει φουλ και θα τους στείλει μερικά φράγκα για να συνεχίσουν το έργο τους, ενώ προτείνει να αναλάβουν και το Gladiator μετά. Γενικά, ωραία φάση.

Best of internet