Quantcast

Εταιρεία ψάχνει άτομο για να δει όλες τις ταινίες Marvel επί πληρωμή, έφτασε η ανάπτυξη

Μια βρώμικη δουλειά που κάποιος πρέπει να την κάνει

THE NERDSTREAM

26 Μαρτίου 2019

Λοιπόν, γενικά η δουλειά δεν είναι καλό πράγμα φίλες και φίλοι. Δεν χρειάζεται να πούμε ψέματα. Σε κανέναν δεν αρέσει – ή τουλάχιστον σε κανέναν φυσιολογικό άνθρωπο. Βέβαια, ΟΚ, για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν και κάποιες (ελάχιστες) εξαιρέσεις. Και μάλλον βρήκαμε την καλύτερη.

Ξέρετε αυτήν την φάση που έχετε παρακολουθήσει εμμονικά οτιδήποτε περιλαμβάνει το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel; Ε, φανταστείτε να είχατε προσληφθεί για να κάνετε αυτό ακριβώς το πράγμα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα CableTV.com αναζητά έναν ιδιαιτέρως σκληρό καριόλη, πρόθυμο να αναδειχθεί σε λαϊκό ήρωα της εποχής μας, ο οποίος θα πρέπει να κάτσει να δει όλες τις ταινίες του MCU πριν την κυκλοφορία του Avengers: Endgame στις 26 Απριλίου.

Για να είμαστε ακριβείς, μιλάμε για 20 ταινίες με μέση διάρκεια κάπου 2 ώρες, οπότε μιλάμε για 40 ώρες μέσα σε έναν μήνα. Προφανώς, αυτά είναι νούμερα για αρχάριους, αλλά το ζουμί είναι πως η αμοιβή φτάνει τα 1000 δολάρια – πράγμα καθόλου άσχημο. Εκτός αυτού, η αμοιβή περιλαμβάνει επίσης όλες τις ταινίες σε Blu-Ray και ένα πακέτο συλλεκτικών αντικειμένων Marvel, όπως μία ποπ-κορν μηχανή Captain America και μία κούπα με τo infinity gauntlet του Thanos.

Αν, λοιπόν, ψήνεστε κι έχετε άδεια εργασίας στις ΗΠΑ, μην διστάσετε να κάνετε αίτηση εδώ.

Best of internet