Quantcast

Ο Jeff Bridges έγινε ξανά Big Lebowski για να διαφημίσει μπίρα, ίσως η πιο αντι-Dude κίνηση έβερ

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται

THE NERDSTREAM

29 Ιανουαρίου 2019

Ντάξει, δε λέμε, κι εμείς έχουμε κάνει μαλακίες δουλειές για τα φράγκα, δεν ντρεπόμαστε γι’ αυτό, έτσι είναι η ζωή. Αλλά ο Jeff Bridges μόλις έκανε το αντίστοιχο του να παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα για τα τελευταία σου ένσημα στα 38 μετά από καριέρα στην Μπαρτσελόνα. Για να μην τα πολυλογούμε, ξανάγινε Big Lebowski, ξανάγινε The Dude, προκειμένου να παίξει σε μια διαφήμιση μπίρας.

Όλη η φάση ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, όταν ο αγαπημένος ηθοποιός, που μεταξύ άλλων πρωταγωνίστησε το 1998 στην λατρεμένη ταινία των αδερφών Coen, έσπευσε στο Twitter με την λεμποφσκική περιβολή του προκειμένου να teaseάρει μια κάποιου είδους επιστροφή:

Όχι, λοιπόν, δεν ήταν για sequel ή reboot του The Big Lebowski, αγαπητοί φίλοι και φίλες, αλλά ήταν για μια διαφήμιση μπίρας που επρόκειτο να παίξει στα διαλείμματα του Super Bowl. Και μαζί με τον Bridges έσκασε μύτη κι η Sarah Jessica Parker, υποδυόμενη την Carrie του Sex and the City, συμμετέχοντας στην ίδια διαφήμιση (με ντεμέκ φιλανθρωπικό σκοπό, οκ). Δείτε ολόκληρο το σποτ εδώ:

Και εντάξει, οκ, δικιά τους είναι η ζωή κι ό,τι θέλουν την κάνουν, δεν κρίνουμε, αλλά μην εξαπατάς τον λαό με κρυπτικά μηνύματα για επιστροφές και τέτοια. Είναι κρίμα Dude, είναι κρίμα.

Best of internet