Quantcast

Έρχεται animated ταινία με τον Σοβιετικό Superman, ήδη γευόμαστε τα γλυκά φιλελέ δάκρυα

Clark Kent ο πατερούλης σας

THE NERDSTREAM

10 Ιανουαρίου 2019

Ενώ ακόμα δεν έχουν στεγνώσει εντελώς τα δάκρυα χαράς από την είδηση ότι η ζωή του νεαρού Karl Marx έρχεται σε anime μορφή, τώρα οι σοσιαλιστικές nerd καρδιές πάλλονται ξανά στο άκουσμα των χαρμόσυνων μαντάτων: έρχεται animated ταινία βασισμένη στο Superman: Red Son. Με λίγα λόγια, έρχεται ο Σοβιετικός Superman μπίτσεζ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Revenge of the Fans (το οποίο μοιάζει να επιβεβαιώνεται κι από άλλες πηγές), η Warner και η DC ετοιμάζονται να μεταφέρουν το κόμικ του Mark Millar (γνωστού μεταξύ άλλων για το Kick-Ass και το Civil War) από το 2003 σε μεγάλου μήκους animated ταινία. Σε περίπτωση που δεν είστε ήδη μύστες αυτού του σοσιαλιστικού έπους, η βασική ιστορία είναι ότι ο Kal-El προσγειώνεται σε μια κολεκτιβοποιημένη φάρμα στην Ουκρανία αντί για το Smallville, κι έτσι απ’ τη δεκαετία του ’50 αποτελεί το κατεξοχήν σοβιετικό όπλο κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου.

Για την ακρίβεια, ο Κόκκινος Superman περιγράφεται ως ένας υπερασπιστής του απλού εργάτη, ο οποίος μάχεται για τον Στάλιν, το σοσιαλισμό και την επέκταση του συμφώνου της Βαρσοβίας. Για τα ίδια πράγματα που αγωνιζόμαστε όλοι δηλαδή αγαπητοί φίλοι σύντροφοι. Φυσικά, εχθρός του σ’ αυτό είναι ο αιμοσταγής καπιταλιστής και αιώνιος πρόμαχος της αριστείας, Lex Luthor, ο οποίος θέλει να μετατρέψει ολόκληρη την υφήλιο σε ένα αμερικάνικο εργοτάξιο.

Στο μεταξύ, ο Diedrich Bader αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ ως μέλος του voice cast, κι έπειτα πόσταρε την είδηση στο Twitter. Αργότερα την έσβησε βέβαια, αλλά ευελπιστούμε ότι απλά του έβαλε χέρι η Warner κι όχι ότι δεν αληθεύει η φήμη για το πρότζεκτ.

Best of internet