Quantcast

O Christian Bale ευχαριστεί τον Σατανά, η Εκκλησία του Σατανά ευχαριστεί τον Christian Bale

Όλα καλά, όλα χρειάζονται

THE NERDSTREAM

8 Ιανουαρίου 2019

Γενικά, συνήθως αυτά τα χολιγουντιανά βραβεία είναι γεμάτα βαρετά πράγματα που την επόμενη μέρα πακετάρονται σαν αστείες/ενδιαφέρουσες στιγμές, αλλά όχι – όχι αυτήν την φορά αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι. Αυτήν την φορά μπήκε ο Σατανάς στο παιχνίδι.

Χτες, λοιπόν, σας γράφαμε για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες, όπου μεταξύ άλλων ο Christian Bale κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα Α’ ανδρικού ρόλου σε μουσική ή κωμική ταινία για τον ρόλο του καριόλη Αμερικανού πρώην αντιπροέδρου Dick Cheney (που τελευταία φορά τον είχαμε θαυμάσει στο Who Is America) στο Vice, το οποίο βγήκε στις αίθουσες λίγο πριν την εκπνοή του 2018. Ανεβαίνοντας στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, ο Batman της καρδιάς μας ευχαρίστησε τον Σατανά που του έδωσε έμπνευση να παίξει αυτόν τον ρόλο.

Εμάς μας άρεσε, προφανώς, γιατί η προσήλωσή μας στην διδασκαλία του Σκοτεινού Άρχοντα είναι γνωστή και στοιχειοθετημένη, αλλά αντίστοιχο ενθουσιασμό επέδειξε κι η επίσημη Εκκλησία του Σατανά, η οποία έσπευσε να συγχαρεί τον 45χρονο ηθοποιό για το ήθος και τις προτιμήσεις του:

Έπειτα, επειδή προφανώς θέλαμε και την γνώμη της για τις κινηματογραφικές αναπαραστάσεις του ανθρώπου-νυχτερίδα, η Εκκλησία συμπλήρωσε πως ο Batman του Bale είναι ο καλύτερος (και άρα πιο σατανικός) Batman ever:

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η έτερη ιδιαιτέρως pop σατανο-οργάνωση, το Satanic Temple, είχε εκφράσει τα εξίσου έντονα (αλλά αρνητικά εκείνη τη φορά) συναισθήματά του για την Sabrina του Netflix προ ολίγου καιρού, ζητώντας αποζημίωση για την λανθασμένη αναπαράσταση του Άρχοντα του Σκότους στην συμπαθή σειρά.

Best of internet