Quantcast

Ο Macaulay Culkin αλλάζει το όνομά του μετά από online ψηφοφορία, ο λαός βρίσκει τον αληθινό του ήρωα

Μόνος και κλασμένος στο σπίτι

THE NERDSTREAM

28 Δεκεμβρίου 2018

Ναι, πρώτα απ’ όλα, ας το ξεκαθαρίσουμε: ο ξανθομπούμπουρας από το Home Alone και το My Girl, δηλαδή αυτός που έχετε δει περισσότερες φορές στην τηλεόραση απ’ ό,τι τον εαυτό σας στον καθρέφτη, είναι πλέον 38 χρονών. Νιώσατε γέροι; ΟΚ, προχωράμε.

Ο Macaulay Culkin, λοιπόν, κάνει τη ζωή που όλοι ονειρευόμαστε. Μαζεύει το χαρτί από τις επαναλήψεις των 90s, διαμένει στο Παρίσι, πού και πού κάνει καμιά ταινία να μην βαριέται, τρέχει ένα αλλόκοτο lifestyle site που μοιάζει με μίξη του Playboy και του Onion, πίνει ντραγκς αβέρτα και ενίοτε συλλαμβάνεται γι’ αυτά – κάνει, εν γένει, μια πλήρως ισορροπημένη ζωή όπως κάθε άνδρας της ηλικίας του που ξέρει τι θέλει.

Το προηγούμενο διάστημα, έκανε μια ψηφοφορία στο site του. Για την ακρίβεια, ήθελε να αλλάξει το middle name του γιατί το βαρέθηκε, οπότε είπε να απευθυνθεί στον πάντα υπεύθυνο λαό του ίντερνετ (το middle name του ήταν το πράγματι βαρετό Carson, αν βαριόσασταν να γκουγκλάρετε). Φυσικά, ο ίδιος πρότεινε μερικές υπέροχες ιδέες στο φιλοθεάμον κοινό, όπως: “Shark Week,” “Publicity Stunt,” “Kieran” (το μικρό όνομα του αδερφού του), “TheMcRibIsBack,” και “Macaulay Culkin”.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, λοιπόν, ο μέγας Culkin ανακοίνωσε το εξής:

Ο Macaulay Culkin πέθανε. Ζήτω ο Macaulay Macaulay Culkin Culkin.

Best of internet