Quantcast

Όλες οι ταινίες της A24 streamάρουν πλέον τζαμπέ, γιατί ο θεός του σινεμά είναι μεγάλος

Βρίσκονται όλες μαζί στην free streaming υπηρεσία Kanopy

THE NERDSTREAM

29 Νοεμβρίου 2018

Σας έχουμε μιλήσει  για την Α24. Για την ακρίβεια, σας έχουμε πει ότι είναι μακράν η καλύτερη εταιρία παραγωγής και διανομής που παίζει αυτήν την στιγμή. Κι αν δεν σας λέει κάτι το όνομά της, τότε σίγουρα σας λέει κάτι το Moonlight, το The VVitch, το Lady Bird, το Ex Machina, το Under the Skin, το Good Time, το The Florida Project ή το The Killing of a Sacred Deer, – ή τα φετινά First Reformed και Hereditary.

Τώρα, λοιπόν, η Α24 ανακοίνωσε πως ολόκληρος ο κατάλογός της, δηλαδή 72 ολόκληρες ταινίες, θα streamάρουν πλέον ελεύθερα για όποιον θέλει να λιώσει βλέποντας όσες περισσότερες αντέχει. Οικοδεσπότης των ταινιών θα είναι η streaming υπηρεσία Kanopy, η οποία έχει ελεύθερη πρόσβαση για δημόσιες βιβλιοθήκες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Με λίγα λόγια, απλά χρειάζεται να γράψετε το όνομα της σχολής σας εδώ και λογικά θα είστε ανάμεσα στους τυχερούς, μιας και το Kanopy συνεργάζεται με πλήθος ελληνικών οργανισμών.

Και ναι, υπάρχουν κι άλλες streaming υπηρεσίες πέρα από το Netflix, το Hulu ή το Amazon Prime – κι η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε περισσότερες και φτηνότερες επιλογές που να έχουν κι έναν αξιοπρεπή κινηματογραφικό κατάλογο ρε παιδί μου, γιατί πόσες σειρές να δούμε πια;

Best of internet