Quantcast

Ο Mike Tyson φτιάχνει τηλεοπτική σειρά για την χασισοφυτεία του, γιατί όλοι χρειάζεται να χαλαρώσουμε λίγο

Η αμερικάνικη τηλεόραση γίνεται όλο και πιο πειραματική

THE NERDSTREAM

29 Οκτωβρίου 2018

Λοιπόν, φίλοι και φίλες, θα σας τα περιγράψουμε στεγνά και χωρίς φιοριτούρες, για να μην νομίσετε ότι κάνουμε πλάκα δηλαδή. Τον Mike Tyson τον ξέρετε. Ήταν πυγμάχος, δάγκωνε αυτιά, και είχε καταδικαστεί για βιασμό το 1992. Εκτός των άλλων, στήριζε και τον Trump. Καλός άνθρωπος, γενικά.

Εδώ και κάποιο καιρό, ο Tyson έκανε μια νέα αρχή στη ζωή του ως καλλιεργητής μαριχουάνας, και είπε να το πάει κι ένα βήμα παρακάτω. Να φτιάξει μια τηλεοπτική εκπομπή (με τη μορφή αυτοβιογραφικής σειράς, παρίπου) για το χασισοράντσο στην Καλιφόρνια του με τον τίτλο Tyson Ranch. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Page Six, αυτό το πράμα δεν θα είναι ακριβώς reality show, αλλά περισσότερο θα μοιάζει με κάτι σαν πεταμένο Curb Your Enthusiasm.

Δίπλα στον Tyson θα πρωταγωνιστεί ο bodyguard του, Chuck Zito, κι ο κολλητός του, Russell Peters. Σύμφωνα με τον ίδιο: “Είναι απλό. Θα παίζω έναν πυγμάχο που έχει αποσυρθεί και καλλιεργεί μαριχουάνα. Ουσιαστικά θα παίζω τον εαυτό μου, ώστε ο κόσμος να δει πως θα μπορούσε να είναι η ζωή μου πάνω σε διαφορετικά σενάρια”.  Μάλιστα.

Best of internet