Quantcast

Ο Τζιμ Κάρεϊ είχε κάνει την πιο τραγικά αποτυχημένη οντισιόν του Saturday Night Live

Και μοιράστηκε μια λεπτομέρεια που ίσως εξηγεί το γιατί

THE NERDSTREAM

8 Οκτωβρίου 2018

Ναι, φίλοι και φίλες, ακόμα κι ο Τζιμ Κάρεϊ να είσαι, αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις εγγυημένη την επιτυχία στον σκληρό κόσμο της κωμωδίας. Ο Κάρεϊ, ας πούμε, αυτός ο μεγάλος σύγχρονος γκουρού της ψυχεδέλειας, έγινε διάσημος στα 90s μέσα από την εκπομπή Living Colour, κι έπειτα έσπασε τα ταμεία των σινεμάδων με τα Ace Ventura, Dumb and Dumber και The Mask, πριν αρχίσει να αποδεικνύει και τις δραματικές του υποκριτικές του ικανότητες στο Truman Show, το Man on the Moon και το Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Πριν απ’ όλα αυτά όμως, ο Κάρεϊ πάσχιζε να τα καταφέρει εκεί που πασχίζουν να τα καταφέρουν σχεδόν όλοι οι Αμερικάνοι κωμικοί τις τελευταίες κάμποσες δεκαετίες: να μπει στο καστ του Saturday Night Live. Και ναι, στα 80s ο Κάρεϊ έκανε οντισιόν για το SNL, αλλά δεν κατάφερε να πείσει. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί:

Το σαββατοκύριακο, λοιπόν, ο Κάρεϊ βρέθηκε στο New Yorker Festival ώστε να μιλήσει για την νέα του τηλεοπτική σειρά, Kidding, δηλαδή τη συνεργασία του με τον Μισέλ Γκόντρι 14 χρόνια μετά το Eternal Sunshine, κι εκεί μίλησε για την αποτυχημένη οντισιόν του για το SNL, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται ήταν τραγικά καταραμένη από την αρχή. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το Vulture, ο Κάρεϊ έφτασε στο κτίριο του NBC και το πρώτο πράγμα που είδε μπροστά του ήταν έναν άνθρωπο να προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Δείτε εδώ να περιγράφει και σε παλιότερη συνέντευξη το σκηνικό:

Κατά τ’ άλλα, πέρα από το Kidding που παίζεται αυτήν τη στιγμή, ο Κάρεϊ ετοιμάζεται να εμφανιστεί και ως Robotnick στην επερχόμενη ταινία Sonic the Hedgehog, οπότε τα πράγματα θα συνεχίζουν να είναι αλλόκοτα και στο βραχυπρόθεσμο μέλλον.

Best of internet