Quantcast

Είδαμε τον Τόμι Γουαϊζό να συνομιλεί με χρήστες του Reddit, ίσως πρέπει να κόψουμε το ίντερνετ για λίγες μέρες

Oh, hi Reddit

THE NERDSTREAM

28 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωπο σαν τον Τόμι Γουαϊζό. Για την ακρίβεια, ενδέχεται να μην υπάρχει κανένας άλλος άνθρωπος σαν τον Τόμι Γουαϊζό. Είναι δύσκολο να το περιγράψεις, αλλά ο τύπος είναι πιθανώς η πιο αλλόκοτη φιγούρα που έχει σκάσει στην ποπ κουλτούρα τις τελευταίες δύο δεκαετίες – κι αυτό δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα. Προσπαθήσαμε να ερμηνεύσουμε το φαινόμενο του The Room στο παρελθόν, και πέρσι απολαύσαμε τα μάλα το The Disaster Artist που αφηγείται την ιστορία πίσω από την ταινία.

Έκτοτε, ο Γουαϊζό έκανε άλλη μία ταινία μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στο The Room, Γκρεγκ Σεστέρο, και κάθε τόσο κάνει αιφνιδιαστικές εμφανίσεις ως Joker σε βαθμό που τον έχουμε συνηθίσει πια και τον θέλουμε σε κανονική ταινία Batman. Στο μεταξύ όμως, το Reddit έχει αυτήν την υπέροχη παράδοση όπου στήνει threads Ask Me Anything, στα οποία διάφορες σημαίνουσες προσωπικότητες από τον κόσμο των τεχνών σκάνε μύτη στην φιλήσυχη αυτή ιστοσελίδα και απαντάνε σε ερωτήσεις χρηστών.

Ναι, καλά το μαντέψατε, το AMA των Γουαϊζό και Σεστέρο που έγινε προχθές στο Reddit μπήκε άμεσα στο πάνθεον των αντίστοιχων άλλων events. Κι όπως πάντα με την περίπτωσή του μεγάλου δημιουργού, είναι σχεδόν αδύνατον να καταλάβεις ποιες από τις απαντήσεις είναι ειρωνικές και ποιες ειλικρινείς – οπότε είναι κι εξίσου αδύνατο να διακρίνεις αν πρόκειται για ιδιοφυΐα ή για παράνοια, ή και για τα δύο μαζί.

Καθίσαμε, λοιπόν, και κάναμε τη ζόρικη δουλειά (που κάποιος έπρεπε να κάνει), ανθολογώντας τις καλύτερες ερωταπαντήσεις από το υπέροχο αυτό χάπενινγκ:

Best of internet