Quantcast

Αυτή η συνέντευξη του Ράιαν Ρέινολντς με εκρήξεις για μπαγκράουντ μας θυμίζει γιατί τον αγαπάμε τόσο

Cool guys don’t look at explosions

THE NERDSTREAM

20 Σεπτεμβρίου 2018

Λοιπόν, οι λόγοι που συμπαθούμε τον Ράιαν Ρέινολντς είναι λίγοι και σαφείς. Δεν είναι ότι πρόκειται για κανέναν τρομερό ηθοποιό. Τον γνωρίσαμε αρχικά στο τηλεοπτικό Two Guys and a Girl που ήταν μαλακία, αλλά το χαζεύαμε που και που γιατί ήταν 90s και ήταν σαββατοκύριακο. Μετά κατάφερε να παίξει σε δύο από τις χειρότερες superhero ταινίες της τελευταίας δεκαετίας, το πρώτο Wolverine και το Green Lantern.

Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος βγήκε αλώβητος, κυρίως γιατί είναι συμπαθέστατος και φαίνεται καλοπαρέα – κι επειδή πίεσε ο ίδιος τα μάλα προκειμένου να υπάρξει επιτέλους μια σωστή εκδοχή του Deadpool στη μεγάλη οθόνη, ρίχνοντας τόσο πολύ promo για το franchise όσο ελάχιστοι άλλοι ηθοποιοί. Φυσικά, αυτό έχει ανεβάσει το κασέ του, και αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο 6 Underground του ακατανόμαστου Μάικλ Μπέι, ένα από τα μπόλικα big-budget πρότζεκτ που έχει στα σκαριά το Netflix για το κοντινό μέλλον.

Χτες, λοιπόν, ο Ράιν Ρέινολντς είπε να προωθήσει την ταινία, στήνοντας μια χαλαρή και κάζουαλ συνεντευξούλα όπου, όλως τυχαίως για ταινία του Μπέι, στο μπαγκράουντ αρχίζει να γίνεται μπιλμπάο εκρήξεων.

Τσεκάρετε:

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

Best of internet