Quantcast

Ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ πάντρεψε ένα ζευγάρι ως Chief Hopper, γιατί είναι ο σερίφης της καρδιάς μας

Ούτως ή άλλως δυσκολευόμασταν να ξεχωρίσουμε φαντασία και πραγματικότητα

THE NERDSTREAM

18 Σεπτεμβρίου 2018

Ναι, το Stranger Things είναι μια πολύ εθιστική σειρά. Τα παιδάκια είναι γαμάτα. Η εκμετάλλευση επίκληση της νοσταλγίας είναι απολαυστική. Όλα καλά, δεν το χορταίνουμε, δεν βλέπουμε την ώρα για τον επόμενο κύκλο, και δυστυχώς ξέρουμε ότι μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 για να τον δούμε ολόκληρο μέσα σε ένα απόγευμα.

Ανάμεσα στα άλλα, όμως, το Stranger Things είναι κι η σειρά όπου παίζει ο ήρωας του λαού David Harbour, στον ρόλο του Chief Hopper φυσικά. Αν τυχόν, δε, τον έχετε παρακολουθήσει στα ίντερνετς, τότε θα έχετε διαπιστώσει πως είναι αυτό που λέμε καλοπαρέα ρε παιδί μου. Να, για παράδειγμα, φέτος το Γενάρη πως υποσχέθηκε πως αν φτάσεις έναν συγκεκριμένο αριθμό retweets τότε θα παντρέψει επίσημα ένα ζευγάρι fans:

Προφανώς ο αριθμός των retweets ξεπεράστηκε και, ναι, προφανώς ο αγαπητός ηθοποιός τήρησε τελικά την υπόσχεσή του και πάντρεψε το ευτυχές ζευγάρι. Κι αυτό το ξέρουμε γιατί μας το αποκάλυψε ο ίδιος προχτές, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τον γάμο, με τον ίδιο στον ρόλο του παπά, όντας ντυμένος με φουλ Chief Hopper περιβολή, αφού γιατί να ξεχωρίζουμε τώρα φαντασία και πραγματικότητα όταν όλα είναι τόσο σκατά γύρω μας;

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στους ανθρώπους, καλά γυρίσματα στον David Harbour, όλα καλά γενικά.

Best of internet