Quantcast

Κάποιος μετέτρεψε το Rick and Morty σε anime και το αποτέλεσμα είναι φουλ αλλόκοτο, προφανώς

Ναι, και λίγο creepy επίσης

THE NERDSTREAM

17 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΚ, και μεις έχουμε αγαπήσει κάμποσα anime στη ζωή μας, αλλά ας παραδεχτούμε ψύχραιμα ότι όσο περισσότερο χώνεσαι σ’ αυτόν τον κόσμο, τόσο πιο περίεργη γίνεται η φάση. Από την άλλη, βέβαια, και το Rick and Morty είναι επίσης μια φάση που γίνεται όλο και πιο περίεργη όσο χώνεσαι στον κόσμο του, αλλά δεν είναι anime. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, μπίτσεζ.

Υπάρχει ένα κανάλι στο YouTube με το όνομα Malec, το οποίο ειδικεύεται στο να φτιάχνει rap battles στα γαλλικά με χαρακτήρες από anime/manga και comics/cartoons, στημένα σαν μάχες σε βιντεοπαιχνίδι ξύλου. ΟΚ, αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να το σχολιάσουμε αυτό που μόλις γράψαμε, και περνάμε στο ψητό: ανάμεσα στα άλλα, λοιπόν, αυτό το κανάλι έφτιαξε και μια anime εκδοχή του Rick and Morty, η οποία είναι τόσο anime όσο πάει.

Απολαύστε υπεύθυνα:

Α, ναι, έχουν κάνει το ίδιο και με το Game of Thrones, γιατί αυτή είναι η κατάσταση των πραγμάτων απ’ ό,τι φαίνεται. Τέλος πάντων, στο μεταξύ περιμένουμε να έρθει το 2019 και μαζί μ’ αυτό και η υπερ-ταλαιπωρημένη 4η σεζόν του Rick και του Morty.

Best of internet