Quantcast

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν λέει όχι σε ένα reunion Twilight, οπότε θα χρειαστεί να το κάνουμε εμείς

Ελπίζουμε να κάνει πλάκα ο άνθρωπος, δεν είμαστε για τέτοια τώρα

THE NERDSTREAM

11 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΚ, το παραδεχόμαστε και είναι αλήθεια. Το να κράζεις το Twilight εν έτει 2018 (ειδικά όταν παράλληλα καταναλώνεις κάθε είδος πολιτιστικής σαβούρας) είναι σχεδόν πιο κουραστικό κι από τα να κάτσεις να δεις Twilight. Από την άλλη, βέβαια, δεν θα φτάσουμε και μέχρι το σημείο να υποστηρίξουμε μια πιθανή συνέχιση του franchise, γιατί υπάρχουν και κάποια όρια, μάλλον.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, λοιπόν, έσκασε μύτη στο Φεστιβάλ του Τορόντο για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Claires Denis, του sci-fi δράματος High Life όπου πρωταγωνιστεί, και μεταξύ άλλων δήλωσε στο Variety ότι είναι πανέτοιμος να ξαναπαίξει το 17χρονο βαμπίρ ανά πάσα στιγμή ένεκα της ενυδατικής φροντίδας που παρέχει στον εαυτό του – και καλά κάνει ο άνθρωπος.

Ελπίζουμε να κάνει πλάκα, φυσικά, γιατί αν μη τι άλλο, παρά την παρανοϊκή λατρεία της πιτσιρικαρίας και το κράξιμο από τους φίλους του σοβαρού σινεμά (sic), τόσο ο Πάτινσον όσο και η Κρίστεν Στιούαρτ έχουν αποδείξει εδώ και κάμποσα χρόνια ότι είναι δύο αξιοπρεπέστατοι ηθοποιοί και, κυρίως, ότι απέφυγαν να γίνουν ανισόρροποι stars.

Για την ακρίβεια, αμφότεροι έχουν στραφεί κυρίως σε ανεξάρτητα και arthouse πρότζεκτ, με τον Πάτινσον να συνεργάζεται με τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ στα Cosmopolis και Maps to the Stars, ενώ μας χάρισε υπέροχες ερμηνείες στα Childhood of a Leader και Good Time. Από την άλλη, η Στιούαρτ έδωσε ρέστα στο Still Alice κι έπειτα πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες του Ολιβιέ Ασαγιάς, δηλαδή τα Clouds of Sils Maria και Personal Shopper.

Με λίγα λόγια, μια χαρά τα πάνε οι άνθρωποι, μην έχουμε τώρα τίποτα μαλακίες και τρέχουμε.

Best of internet