Quantcast

Κάποιος ξανάφτιαξε το The Thing του Κάρπεντερ μέσα στο GTA V και το αποτέλεσμα είναι φουλ μερακλίδικο

Και σίγουρα καλύτερο από την prequel ταινία του 2011

THE NERDSTREAM

11 Ιουλίου 2018

Λοιπόν, φίλοι και φίλες, πάντα απολαμβάνουμε τα μάλα ένα καλό mashup, ένα καλό crossover, ένα καλό tribute. Τέτοια πράγματα έχουν τη δυνατότητα να σε ξαφνιάσουν ή να σε εκπλήξουν, ενώ πολλές φορές δείχνουν αξιοζήλευτο μεράκι και όρεξη (και ελεύθερο χρόνο, ίσως).

Φανταζόμαστε ότι το The Thing του Τζον Κάρπεντερ σας είναι οικείο, μιας και πρόκειται για ένα από τα εξαίρετα δημιουργήματα του σκηνοθέτη και μια από τις καλύτερες horror ταινίες των 80s, με έναν εκπληκτικό Κερτ Ράσελ στον πρωταγωνιστικό ρόλο κι έναν ακόμα εκπληκτικό Ένιο Μορικόνε στη μουσική. Ε, ένας gamer που ακόμα απ’ ό,τι φαίνεται λιώνει στο Grand Theft Auto V έφτιαξε ένα επικό tribute στην ταινία μέσα στο παιχνίδι, αναδημιουργώντας πάμπολλες κλασικές σκηνές από το The Thing και ανεβάζοντάς το με τη μορφή trailer στο κανάλι του στο YouTube. Απολαύστε υπεύθυνα:

Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι σκέψεις μας βρίσκονται ακόμα κοντά στο ριψοκίνδυνο παρεάκι επιστημόνων στην Ανταρκτική που έχει για έθιμο να στήνει συλλογικές προβολές της ταινίας.

Best of internet