Quantcast

Χριστιανικό studio ετοιμάζει ήδη ταινία για τα πιτσιρίκια στην Ταϊλάνδη, γιατί ο Θεός ήταν Μεγάλος

That escalated quickly, με τις ευλογίες Του πάντα

THE NERDSTREAM

11 Ιουλίου 2018

Φανταζόμαστε ότι αυτές τις μέρες έχετε ακούσει για την περιπέτεια των 12 πιτσιρικάδων στην Ταϊλάνδη, τα οποία είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε ένα σπήλαιο για 17 ολόκληρες μέρες συνολικά. Ευτυχώς, τα παιδιά διασώθηκαν τελικά χτες, οπότε η ιστορία είχε αίσιο τέλος, ελπίζουμε να μην τους αφήσει ψυχικά τραύματα, να συνεχίσουν την ζωή τους κλπ.

Βέβαια, τα τσακάλια της κινηματογραφικής βιομηχανίας τα μυρίζονται αμέσως αυτά, και δεν χάνουν ευκαιρία για γρήγορο inspirational χρήμα. Ε, αυτήν την φορά η περιπέτεια των παιδιών στην Ταϊλάνδη τράβηξε την προσοχή της Pure Flix Entertainment, ενός ανεξάρτητου στούντιο που ειδικεύεται σε χριστιανικές ταινίες, οι οποίες λογικά είναι αγνές, όπως αναφέρει διακριτικότατα και το όνομά του. Έτσι λοιπόν, ο συνιδρυτής και CEO της εταιρίας, Μάικλ Σκοτ, έσκασε μύτη έξω από το σπήλαιο, έσπευσε στο Twitter και ανακοίνωσε πως ήδη βρίσκεται σε διαδικασία προσπάθειας για εξασφάλιση των δικαιωμάτων για κινηματογραφική μεταφορά.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι υπάρχει κοτζαμάν ολόκληρη βιομηχανία χριστιανο-συντηρητικών κινηματογραφικών στούντιο στις ΗΠΑ, ενώ συγκεκριμένα η Pure Flix είναι μια από τις διασημότερες εταιρίες στον χώρο, μιας και βρίσκεται πίσω από την παραγωγή χριστιανικών blockbusters όπως το God’s Not Dead, το God’s Not Dead 2 και το God’s Not Dead: A Light in Darkness.

Κι επειδή εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει πια επιστροφή, να αναφέρουμε πως στο παραπάνω franchise πρωταγωνιστεί ο Κέβιν Σόρμπο. Ναι, αυτός:

Best of internet