Quantcast

Ο δημιουργός του Deadpool θρηνεί που δεν είδαμε ποτέ την τηλεοπτική εκδοχή του Donald Glover

Η Deadpool σειρά του Childish Gambino ακυρώθηκε άδοξα τον Μάρτιο

THE NERDSTREAM

27 Ιουνίου 2018

Ως γνωστόν, φέτος είναι η χρονιά του Donald GloverChildish Gambino, αν προτιμάτε). Τα έχουμε ξαναπεί. Μας έδωσε έναν τρομερό δεύτερο κύκλο στο τηλεοπτικό Atlanta, έγινε viral με τον πιο φιλόδοξο πολιτικό και καλλιτεχνικό τρόπο με το This Is America, έκλεψε την παράσταση σε ένα μέτριο κατά τ’ άλλα Solo: A Star Wars Story. Α ναι, κι επίσης επρόκειτο να φτιάξει μια animated τηλεοπτική σειρά Deadpool, η οποία ακυρώθηκε όσο πιο άδοξα γίνεται.

Με τη σειρά λοιπόν: Ο Glover κι ο αδερφός του, Stephen (με τον οποίο γράφει από κοινού το Atlanta), είχαν αναλάβει να γράψουν 10 επεισόδια Deadpool για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου FX. Δυστυχώς βέβαια, η σειρά ακυρώθηκε αρκετά πρόωρα, αφού φέτος τον Μάρτιο το FX ανακοίνωσε ότι δεν θα δούμε animated Deadpool, μιας και υπήρξαν «καλλιτεχνικές διαφορές» μεταξύ του καναλιού και των δημιουργών.

Τώρα, ο ίδιος ο δημιουργός του Deadpool, ο Rob Liefeld αυτοπροσώπως, βρέθηκε στην πρεμιέρα του Ant-Man and the Wasp και μίλησε με το Variety για το αδικοχαμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Σύμφωνα με τον ίδιο, “το όλο πράγμα ήταν φανταστικό”, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να προσθέσει περισσότερα γιατί, αν το κάνει, τότε θα βρεθεί σε μπελάδες με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Παρόλα αυτά, ο Liefeld επέμεινε ιδιαίτερα στο πόσο πολύ θαυμάζει και εκτιμάει τον Glover, δηλώνοντας πως θρηνεί για τον χαμό της σειράς και πως θα αναρωτιέται για πάντα τι ακριβώς θα ήταν το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι θεωρεί τον Glover ιδιοφυΐα. Για την ιστορία, ο ίδιος ο Glover αντέδρασε στην ακύρωση της σειράς με τη δημοσίευση 15 σελίδων σεναρίου για το Deadpool στο προσωπικό του Twitter – κάτι το οποίο μετά διέγραψε γιατί ναι, οκ, λογικά δεν θα άρεσε πολύ στους παραγωγούς.

Τουλάχιστον το FX συνεχίζει να συνεργάζεται με τη Marvel σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας superhero πράγματα των τελευταίων χρόνων, δηλαδή το υπέροχα σουρεαλιστικό Legion του Noah Hawley.

Best of internet