Quantcast

Ερήμην κλασμένος βρέθηκε ο Μάθιου ΜακΚόναχι στα γυρίσματα ταινίας με τον Snoop Dogg

Ο γνωστός ράππερ άλλαξε τους prop μπάφους με μπάφους μπάφους

THE NERDSTREAM

24 Μαΐου 2018

Έκλασε παρά την θέλησή του ο Μάθιου ΜακΚόναχι, αλλά δεν φαίνεται να τον χάλασε και τόσο πολύ. Η ιστορία είναι η εξής. Ο οσκαρούχος ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον αρχιστρίφτη Snoop Dogg στην νέα ταινία του γνωστού διακορευτή κινηματογραφικών ηθών Harmony Korine, ο οποίος στο παρελθόν μας έχει ανατινάξει επανειλημμένα τον εγκέφαλο με ταινίες σαν τα Gummo, Julien Donkey-Boy και Spring Breakers μεταξύ άλλων. Η νέα του ταινία που αναμένεται μέσα στο 2018 έχει τον τίτλο The Beach Bum κι ο ΜακΚόναχι βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως παρτάλι επικών διαστάσεων.

Οι πρώτες εικόνες είναι σκληρές πλην ενδεικτικές:

Βέβαια, ως γνωστόν, όταν γυρίζεται μια ταινία που περιλαμβάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών τότε οι ηθοποιοί χρησιμοποιούν props γιατί είναι φλώροι είναι παράνομο να αρχίσουν να την πίνουν και να σουτάρουν στο σετ. Ε, για να μην τα πολυλογούμε, όταν ο ΜακΚόναχι πήγε να γυρίσει τη σκηνή του με το ψεύτικο χόρτο ανακάλυψε εκ των υστέρων ότι ο Snoop Dogg το είχε αντικαταστήσει με το αληθινό πράγμα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να ακολουθήσει το λεγόμενο κλάσιμο, αγαπητοί φίλοι και φίλες, το οποίο σύμφωνα με τον ΜακΚόναχι επέφερε ένα μείζον πλήγμα στην αποτελεσματικότητα των γυρισμών που ακολούθησαν εκείνη τη μέρα. Στο μεταξύ βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Snoop Dogg ετοιμάζει δική του virtual reality εκπομπή στο Hulu όπου θα στρίβει και θα πίνει διαδραστικά με τους θεατές.

Ολόκληρο το στόρι όπως το αφηγήθηκε με τον κλασικό υπερβολικό midnight show τρόπο ο ΜακΚόνακι στην εκπομπή του Jimmy Kimmel:

Best of internet