Quantcast

Το ΗΒΟ τρελάθηκε και έφτιαξε ένα αληθινό αντίγραφο του Westworld στο Τέξας

Μια ευχάριστη εμπειρία για όλη την οικογένεια

THE NERDSTREAM

12 Μαρτίου 2018

Υπάρχουν κάποιες διαφημιστικές κινήσεις που είναι έξυπνες ή ηλίθιες, πετυχημένες ή αποτυχημένες – κι υπάρχουν και κάποιες άλλες που τραβάνε την κατάσταση στα άκρα. Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO ανήκει συχνά στην τελευταία κατηγορία, ειδικά όταν πρόκειται για την παρουσία του στο κινηματογραφικό φεστιβάλ SXSW στο Ώστιν του Τέξας, όπου μεταξύ άλλων πριν από μερικά χρόνια είναι καλέσει τους παρευρισκόμενους σε ένα virtual reality ταξίδι στο Τείχος του Game of Thrones. Ε, στο φετινό SXSW ήταν η σειρά του Westworld.

Τι έκανε λοιπόν; Έφτιαξε μια πραγματική πόλη-φάντασμα βασισμένη στο Westworld, ένα θεματικό πάρκο για τους επισκέπτες του φεστιβάλ με 60 ηθοποιούς, 6 κασκαντέρ, 5 μουσικές μπάντες και 6 άλογα. Η εγκατάσταση χρειάστηκε 4 μήνες για να ολοκληρωθεί (ένα έργο που ανέλαβε η εταιρεία Giant Spoon) και περιλαμβάνει όλες τις αγαπημένες ατραξιόν από την υπερ-πετυχημένη sci-fi/western σειρά και την πόλη του Sweetwater. Εκτός αυτού όμως, το πάρκο περιέχει και sneak peaks σε στοιχεία που περιμένουμε να σκάσουν μύτη στην επόμενη σεζόν του Westworld, όπως τα drone hosts και το samurai-πάρκο για τα οποία μας είχαν ήδη ανοίξει την όρεξη το προηγούμενο διάστημα.

Spoilers #SXSWestworld

A post shared by Joanna Robinson (@jowrotethis) on

ΟΚ, δυστυχώς το Ώστιν μας πέφτει λίγο μακριά για να το τσεκάρουμε κι εμείς από κοντά, αλλά τουλάχιστον η σειρά επιστρέφει πανηγυρικά στις 22 Απριλίου. Μέχρι τότε, δείτε το βίντεο με την περιήγηση στο Westworld του Ώστιν:

Best of internet