Quantcast

Διαστημικό πένθος προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Groot είναι νεκρός κι ο Baby Groot είναι γιος του

R.I.P για τον αγαπημένο μας ξύλινο υπερ-ήρωα

THE NERDSTREAM

28 Φεβρουαρίου 2018

ΟΚ, ναι, εντάξει, βουρκώσαμε όταν ο Groot πέθανε στο Guardians of the Galaxy – δεν χρειάζεται να μας το χτυπάτε, αγαπητοί σκληροτράχηλοι αναγνώστες. Η θυσία του ήταν ηρωική, ήταν γενναία, ήταν συγκινητική. Έπειτα βέβαια, οι ελπίδες για το μέλλον του σύμπαντος αναπτερώθηκαν με την αναγέννησή του ως Baby Groot να χορεύει Jackson 5.

Όλα αυτά τα ξέρετε, δεν είναι κάτι καινούριο. Αυτό που είναι καινούριο, όμως, είναι η αποκάλυψη του σκηνοθέτη James Gunn στο Twitter ότι ο Groot πέθανε, αυτό ήταν, είναι νεκρός – κι ότι μάλιστα ο Baby Groot είναι γιος του. Πώς φτάσαμε μέχρι εκεί; Υπήρχε λοιπόν ένας άκρως παραγωγικός διάλογος μεταξύ fans στο Twitter σχετικά με το αν θα προτιμούσατε να σώσετε τον Baby Groot ή τα Porgs από το Star Wars: The Last Jedi. Η συζήτηση αυτή τράβηξε την προσοχή του αργόσχολου αξιαγάπητου James Gunn, ο οποίος έσπευσε να ρίξει νέο φως στην υπόθεση:

Η κουβέντα βέβαια συνεχίστηκε, με τον James Gunn να πιστολιάζει τις ενστάσεις και τις ερμηνείες των fans μία προς μία, επιβεβαιώνοντας με σιγουριά ότι ο Groot είναι νεκρός. Rest In Peace, γλυκέ ξύλινε πρίγκηπα.

Best of internet