Quantcast

H Πόρτμαν παραδέχεται την ομοιότητά της με την Eleven και δίνει το respect της

Έπαιξαν πολύ cute σκηνικά

THE NERDSTREAM

24 Φεβρουαρίου 2018

Τη 14χρονη Millie Bobby Brown την γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Stranger Things, και, δευτερευόντως, από την εμμονή του ίντερνετ να την συγκρίνει ασταμάτητα με την παιδική βερσιόν της Natalie Portman.

Οι χρήστες των social media βρίσκονται σε κατάσταση πανικού, προσπαθώντας να εξηγήσουν για ποιον γαμημένο λόγο η Brown μοιάζει τόσο πολύ με την έφηβη Natalie Portman, σε αναρτήσεις όπως αυτές που βλέπετε παρακάτω.

Και ο πανικός δεν εξαντλήθηκε στις αναρτήσεις στο Τwitter, όπως φαντάζεστε, αλλά ήταν μόνο η αρχή για να αρχίσουν οι δημοσιογράφοι να σπαμάρουν τη Natalie Portman για την ομοιότητά της με την πρωταγωνίστρια του Stranger Things.

Την τελευταία φορά που της ζητήθηκε να σχολιάσει την ομοιότητά τους, σε συνέντευξή της στο MTV, η Portman, μετέφερε τον διάλογο που έπαιξε μεταξύ των δύο, στην πρώτη τους συνάντηση, στις Χρυσές Σφαίρες. Συγκεκριμένα είπε:

«Γνώρισα την Millie στις Χρυσές Σφαίρες, πριν από λίγους μήνες. Ήρθε προς το μέρος μου και μου είπε: “Με πιάνουν συνέχεια και μου λένε ότι μοιάζω με την παιδική σου εκδοχή!” Νιώθω πολύ κολακευμένη γιατί είναι πραγματικά αξιαγάπητη και πολύ ταλαντούχα. Κι εγώ της απάντησα ότι “είναι πολύ ωραίο αυτό, αλλά νομίζω ότι είσαι από μόνη σου μία μαγευτική προσωπικότητα” […] Βλέπω πράγματα σε αυτήν, πιστεύω ότι είναι πολύ πιο γοητευτική προσωπικότητα απ’ ότι είμαι εγώ. Είναι πραγματικά υπέροχη»

Το ίδιο ενθουσιασμένη, απ’ ότι φαίνεται, ήταν και η Brown από τη συνάντηση της, αφού πόσταρε στο προφίλ της στο Twitter, κάτι τέτοιο:

 

Best of internet