Quantcast

Για σεξουαλική παρενόχληση και ρατσιστικές ατάκες κατηγορείται ο Μarilyn Manson

Ο 49χρονος μουσικός κατηγορείται για σεξιστικές και ρατσιστικές προσβολές κατά πάντων στα γυρίσματα της σειράς House MD

THE NERDSTREAM

20 Φεβρουαρίου 2018

Oύτε o παλαίμαχος του shock rock Marilyn Manson θα τη σκαπουλάρει από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, όπως όλα δείχνουν. Στην περίπτωση του Manson ήταν η ηθοποιός που τον Charlyne Yi που τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά στο πλατό της δημοφιλούς κωμικής σειράς House MD.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα διαγραμμένο πλέον tweet, η Yi κάνει λόγο για ανάρμοστα σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλιο από πλευράς Manson, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι ο καλλιτέχνης “έκανε επίσκεψη εδώ επειδή ήταν τεράστιος οπαδός της σειράς και παρενόχλησε περίπου κάθε γυναίκα, ρωτώντας μας αν κάνουμε ψαλίδια, ενώ με αποκάλεσε και κινέζο άντρα.”

Η Υi συνέχισε γράφοντας ότι “είναι εξοργιστικό να βλέπεις να εμφανίζονται στο Ίντερνετ οι άνθρωποι που σε έχουν παρενοχλήσει. Και όταν τότε μιλάς για τα περιστατικά γίνεσαι γνωστή σαν το άτομο που συνδέεται με αυτόν που παρενοχλεί. Και αυτό είναι το όνομά σου από εκεί και πέρα. Σχεδόν διαγράφει το ποιος είσαι“.

Ο Μάνσον δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες της ηθοποιού, ενώ ο εκπρόσωπός του δήλωσε στον Guardian ότι η πλευρά του δε θα κάνει κάποια δήλωση αυτή τη φορά. Φαίνεται να είναι γενικώς μια δύσκολη περίοδος για τον 49χρονο πλέον Manson, ο οποίος την περασμένη βδομάδα κατάφερε να γελοιοποιηθεί στη συναυλία του στο Huntington της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, ο 49χρονος γύρισε την πλάτη του στο κοινό και επί 10 λεπτά τους ζητούσε να τον χειροκροτήσουν. Όπως μάλλον φαντάζεστε, οι θεατές στο τέλος της παράστασης απλά φώναζαν ρυθμικά “τα λεφτά μας πίσω”, σε μια συναυλία η οποία μάλιστα είχε αναβληθεί τον Οκτώβριο του 2017 μετά από ένα ατύχημα του Manson.

Το σουρεάλ είναι ότι ο Manson απέλυσε τον ίδιο Οκτώβριο τον επί χρόνια μπασίστα της μπάντας του Twiggy Ramirez, μετά από καταγγελίες της μουσικού και πρώην συντρόφου του Ramirez Jessicka Adams για βιασμό και παρενόχληση. Ο Ramirez τελικά έβγαλε μια δήλωση, στην οποία ανέφερε πως “Δεν υποστηρίζω καμίας μορφής μη συναινετικό σεξ”.

Επίσης, τον περασμένο Νοέμβριο ο Mansοn προκάλεσε αναστάτωση στην πρώτη του συναυλία μετά το ατύχημα στο San Bernardino, στην οποία έκανε πως ρίχνει στο κοινό με ένα (ψεύτικο τελικά) ημιαυτόματο τουφέκι. Το σχόλιο του Mansοn τελικά ήταν πως το έκανε σαν installation, με σκοπό να αναδείξει πόσο εύκολα προσβάσιμα είναι πλέον αυτού του είδους τα όπλα.

Όπως και να’χει, η καριέρα του δε φαίνεται να περνάει και την καλύτερη φάση της.

(πηγή)

Best of internet