Quantcast

Δικό του dildo έχει πλέον το «The Shape of Water» και ξεπούλησε ήδη

Σε άλλο επίπεδο το merchandise της ταινίας του, εχμ, Γκιγιέρμο ντιλ-Ντόρο

THE NERDSTREAM

9 Φεβρουαρίου 2018

Βαρεθήκατε τα κουκλάκια της Disney, τα action figures της Marvel, τις αφίσες Star Wars και τις μινιατούρες Lord of the Rings; Και πολύ καλά κάνατε, φτάνει πια με το ξενέρωτο κινηματογραφικό merchandise. H εταιρία  sex toys XenoCat Artifacts έκανε επιτέλους το βήμα μπροστά και κατασκεύασε ένα dildo βγαλμένο από το The Shape of Water, δηλαδή την νέα ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο που ήδη είναι υποψήφια για 13 Όσκαρ – συμπεριλαμβανομένου αυτού για την Καλύτερη Ταινία.

Αν σας ακούγετε ακραία random σαν ιδέα, διαπράττετε μέγα σφάλμα, αφού η κατασκευή του συγκεκριμένου sex toy ταιριάζει γάντι στην πλοκή του The Shape of Water. Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας λοιπόν, η κεντρική ηρωίδα Elisa ξεκινάει κάθε μέρα της με έναν υγιή αυνανισμό στο μπάνιο, ενώ στην συνέχεια αρχίζει να εμπλέκεται σε μια fantasy ερωτική ιστορία με ένα υπέροχο ψαρόμορφο μυθικό πλάσμα.

Η σχέση μεταξύ των δύο χαρακτήρων είχε προκαλέσει ήδη ένα μικρό όργιο ερμηνειών σχετικά με την μορφολογία και την σεξουαλική ανατομία αυτής της αμφίβιας οντότητας. Με λίγα λόγια, πώς κατάφεραν να πηδηχτούν τα παιδιά;

Το dildo της XenoCat  λοιπόν ξεκίνησε να πουλιέται τον Ιανουάριο και ήδη έχει, δικαιολογημένα, ξεπουλήσει. Σημειωτέον ότι η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Best of internet