Quantcast

Έσκασε το πρώτο trailer του Solo: A Star Wars Story και είναι όπως πρέπει

Han, Lando και Chewbacca = τρελό παρεάκι

THE NERDSTREAM

5 Φεβρουαρίου 2018

Χτες είχαμε το πρώτο μικρό σποτάκι του Solo: A Star Wars Story κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl, αλλά σήμερα έχουμε και ολοκληρωμένο trailer. Όχι ότι είναι και πολύ μεγαλύτερο σε διάρκεια βέβαια, αλλά τα πλάνα είναι ολοκαίνουρια και η ταινία φαίνεται μια χαρά και κάτι παραπάνω – κρίνοντας από το trailer.

Όπως είναι γνωστό ήδη, το Solo θα μας δείξει το origin story του πολυαγαπημένου Χαν Σόλο, πριν μπλέξει στις παλιο-ιστορίες της πρώτης Star Wars τριλογίας. Πέρα από το να είναι η πρώτη σόλο ταινία του Σόλο (ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ), η ταινία έχει κάμποσες ακόμα γνώριμες φάτσες, με βασικότερους φυσικά τον Chewbacca, τον Lando και το Millenium Falcon, ενώ το καστ έχει τον Alden Ehrenreich στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover και Paul Bettany να τον πλαισιώνουν.

Παρά τα καλά σημάδια του trailer, πάντως, η αισιοδοξία για την ταινία είναι μάλλον συγκρατημένη, αφού η παραγωγή του Solo υπέφερε από την απόλυση των σκηνοθετών Phil Lord και Christopher Miller και την αντικατάστασή τους από τον Ron Howard. Κι αυτά φυσικά καλό είναι να μην γίνονται λίγους μήνες πριν την κυκλοφορίας μιας ταινίας.

Το Solo: A Star Wars Story θα είναι το δεύτερο φιλμ ανθολογίας στο νέο Star Wars franchise, μετά το Rogue One, και αναμένεται στις αίθουσες στις 25 Μαΐου.

Best of internet