Quantcast

Στο Super Bowl έβρεξε trailers για Star Wars, Westworld και Jurassic World και κάμποσα άλλα

Δείτε όλο το καλό το πράμα

THE NERDSTREAM

5 Φεβρουαρίου 2018

Το Super Bowl είναι το event με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην αμερικάνικη τηλεόραση. Βέβαια, ως γνωστόν, οι μισοί το βλέπουν για τους pop stars και τις διαφημίσεις στο ημίχρονο. Καλά κάνουν οι άνθρωποι, not judging, αφού συνήθως τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ ρίχνουν το βαρύ πυροβολικό τους εκεί.

Έτσι εγένετο και φέτος. Το δυνατό χαρτί ήταν το πρώτο teaser για το Solo: A Star Wars Story, δηλαδή την πρώτη σόλο (;!) ταινία του Χαν Σόλο και το δεύτερο φιλμ ανθολογίας στο νέο Star Wars franchise μετά το Rogue One.

Εντάξει, δε λέμε, καλή φάση και δυνατό καστ (με τους αγαπημένους Γούντι Χάρελσον και Ντόναλντ Γκλόβερ), αλλά το Solo μέχρι στιγμής είναι μια ταλαιπωρημένη ιστορία με αποχωρήσεις σκηνοθετών, φήμες για rewrites σεναρίου και γενικά πολύ ντράμα, κάτι που δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Το ολοκληρωμένο trailer θα πέσει σήμερα στην αμερικάνικη τηλεόραση, ενώ η ταινία αναμένεται στις 25 Μαΐου.

Σε άλλα νέα, το ΗΒΟ έριξε το πρώτο του Super Bowl διαφημιστικό εδώ και πολλά χρόνια, και μας έδειξε το πρώτο trailer για την δεύτερη σεζόν του αγαπημένου sci-fi western Westworld, το οποίο σκάει μύτη στις 22 Απριλίου.

Ο καταιγισμός από trailers συνεχίστηκε με τα αναμενόμενα χολιγουντιανά action blockbusters της χρονιάς, όπως τα νέα Mission Impossible και Jurassic World.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα μικρό σποτάκι για το Avengers: Infinity War που κυκλοφορεί στις 4 Μαΐου

Και βέβαια οι streaming υπηρεσίες Amazon, Hulu και Netflix έριξαν τα δυνατά χαρτιά της τελευταίας τους πραμάτειας. To Amazon μας έδειξε το trailer του Tom Clancy’s Jack Ryan, το Hulu μας έδωσε νέο σποτ για το Castle Rock του Στήβεν Κινγκ και το Netflix έριξε αιφνιδιαστικά το The Cloverfield Paradox, το οποίο έκανε πρεμιέρα καπάκια μετά το Super Bowl.

Τι άλλο, τα κλασικά, ένα θριλεράκι με Τζένιφερ Λόρενς, μια ταινία καταστροφής με τον The Rock, τα γνωστά μωρέ.

Best of internet