Quantcast

Ο Jack White θα κλειδώσει τα κινητά του κοινού στην περιοδεία του

Αφήστε το ριμάδι το κινητούλι στην τσέπη σας και ακούστε τη μουσική

Χρήστος Πρόεδρος

25 Ιανουαρίου 2018

Το πόσο ενοχλητικό είναι να πηγαίνει κανείς σε ένα live και να στέκεται μπροστά σου κρατώντας ψηλά το κινητούλι του, βιντεοσκοπώντας αυτό που συμβαίνει πάνω στο stage, δεν χρειάζεται να σας το πει ο Jack White των White Stripes για να συμφωνήσετε, αγαπητοί φίλοι. Όλοι έχουμε ενοχληθεί από αυτή τη μάστιγα και ακόμα περισσότερο οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, ο Jack White στο παρελθόν έχει πολλές φορές εκφράσει τη θέση του απέναντι σε αυτό το φαινόμενο, ενώ σε συναυλίες του έχει ζητήσει από το κοινό να μην βγάζουν βίντεο και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του show. Αυτή τη φορά όμως, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι πιο επιθετικό, αφού όπως διαβάζουμε εδώ, το κοινό των συναυλιών του στη μουσική του περιοδεία στις ΗΠΑ θα πρέπει να κρατήσει το κινητό σε μια ειδικά ασφαλιζόμενη θήκη για όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Members of the audience take pictures on their mobile phones during a set by British singer-songwriter James Blunt who is performing a concert in Beirut, Lebanon, Monday June 27, 2011. (AP Photo/Hussein Malla)

Με ανακοίνωση της ομάδα τουWhite αναφέρεται ρητά ότι στο κοινό των συναυλιών θα απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών, ήχου ή βίντεο κατά τη διάρκεια της περιοδείας:

«Κατά την άφιξη στο χώρο, όλα τα τηλέφωνα και άλλα γκάτζετ τραβούν φωτογραφία ή βίντεο θα ασφαλιστούν σε μια θήκη Yondr που θα ξεκλειδωθεί στο τέλος της συναυλίας. Φροντίζετε να φυλάσσετε το τηλέφωνο που είναι ασφαλισμένο με τη θήκη σας κατά τη διάρκεια της συναυλίας και, αν χρειαστεί, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας οποιαδήποτε στιγμή σε μια καθορισμένη ζώνη τηλεφώνου Yondr που βρίσκεται στο λόμπι ή στο περίπτερο.

Για όσους θέλουν να κάνουν μερικές αναρτήσεις σε social media, θα σας βοηθήσουμε με αυτό. Ο επίσημος φωτογράφος μας θα αναρτήσει φωτογραφίες και βίντεο μετά την συναυλία στο jackwhiteiii.com και το νέο λογαριασμό Jack White Live στο Instagram @officialjackwhitelive. Αναπαράγετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο όσο θέλετε και απολαύστε μια 100% ανθρώπινη εμπειρία χωρίς τηλέφωνα».

Το πρόβλημα με τα κινητά απασχολούσε τον Jack White ήδη πριν από το 2014, όπως είχε αναφέρει και σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Conan o’Brien.

Best of internet