Quantcast

H Nάταλι Πόρτμαν απένειμε με τον πιο badass τρόπο τη Χρυσή Σφαίρα για τον καλύτερο σκηνοθέτη

Η ζόρικη Ναταλία έκανε τη μούρη κρέας σε όλους τους ευαισθητοποιημένους παράγοντες της βιομηχανίας του θεάματος

Χρήστος Πρόεδρος

8 Ιανουαρίου 2018

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στο Χόλιγουντ αλλά και στη βιομηχανία του θεάματος, η χτεσινή τελετή για την απονομή των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» ήταν γεμάτη σε άμεσες και έμμεσες αναφορές σε ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και της έμφυλης ισότητας στο χώρο. Πέρα από τις συνεχόμενες σπόντες του κωμικού Σεθ Μέιερς, ο οποίος και παρουσίαζε την τελετή, πολλοί από τους καλεσμένους, τους βραβευθέντες αλλά και όσους απένειμαν τα βραβεία, βρήκαν την αφορμή να πουν κάτι σχετικά με το φλέγον πλέον ζήτημα της ανισότητας των φύλων και των περιστατικών παρενόχλησης.

Περισσότερο απ’ όλους, πάντως, κατάφερε να αφήσει το στίγμα της η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν, η οποία και θα απένειμε τη Χρυσή Σφαίρα για τον καλύτερο σκηνοθέτη. Η ίδια, όταν έφτασε η ώρα να ανακοινώσει τις υποψηφιότητες, τόνισε ότι θα αναγγείλει τις «αποκλειστικά αντρικές υποψηφιότητες για  τον καλύτερο σκηνοθέτη»:

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το βραβείο καλύτερου σκηνοθέτη τελικά το τσίμπησε ο del Toro με μια γκριμάτσα που αν μη τι άλλο δείχνει ανάμεικτα συναισθήματα για την όλη κατάσταση:

 

 

Φαινόταν ότι η Νάταλι Πόρτμαν είναι ζόρικο τυπάκι και ευτυχώς το αποδεικνύει κάθε φορά που έχει την ευκαιρία.

Best of internet