Quantcast

Ο δημιουργός του «The Room» παραλίγο να μας προφέρει την καλύτερη στιγμή της showbiz για το 2018

Ο τεράστιος Tommy Wiseau τελικά δεν κατάφερε να αρπάξει το μικρόφωνο από τον Τζέιμς Φράνκο

Χρήστος Πρόεδρος

8 Ιανουαρίου 2018

Χτες πραγματοποιήθηκε η 75 τελετή απονομής των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» και αυτή η τελετή ήταν εξαιρετικά σημαντική, κυρίως επειδή πάνω στη σκηνή εμφανίστηκε ο αγαπημένος μας χειρότερος καλλιτέχνης της σύγχρονης εποχής, ο Tommy Wiseau. Ο δημιουργός της ταινίας «The Room» και ο άνθρωπος που ενέπνευσε τη δημιουργία της νέας ταινίας του James Franco «The Disaster Artist» ανέβηκε μαζί με τον Τζέιμς Φράνκο στη σκηνή ώστε ο Φράνκο να παραλάβει το βραβείο για την καλύτερη ανδρική ερμηνεία σε κωμωδία.

Τότε ο Τommy ανέβηκε με αέρα νικητή, έφτασε δίπλα στο μικρόφωνο, προσπάθησε να το αρπάξει στα χέρια του για να πει ό,τι μπορεί να έλεγε τέλος πάντων, μέχρι που ο Φράνκο τον έσπρωξε πίσω με το χέρι του. Αυτή η κίνηση εξαγρίωσε τους φανατικούς θαυμαστές της καλτ ύπαρξης του Tommy Wiseau.

O Wiseau ο οποίος προφανώς ζούσε το απόλυτο όνειρο με την παρουσία του στα λαμπερά βραβεία, αφού κλήθηκε στη σκηνή από τον Φράνκο, προσπάθησε να πει και δύο φωνήεντα στο μικρόφωνο, αλλά τελικά ο Τζέιμς Φράνκο τον «έκοψε». Κατά πάσα πιθανότητα, ο Wiseau πιστεύει ότι βραβευόταν το «The Room», ή η ερμηνεία του Wiseau στο «The Room», όπως και να χει όμως, ο Φράνκο μας στέρησε αυτό που μάλλον θα ήταν η καλύτερη στιγμή της showbiz για το 2018. Πολλοί απογοητεύτηκαν που δεν άκουσαν τελικά κάποια εμπνευσμένη ομιλία αποδοχής βραβείου από τον Wisaeu:

 

THEY BETRAYED HIM, THEY DIDN’T KEEP THEIR PROMISE, THEY TRICKED HIM 🙁

Best of internet