Quantcast

Οι Radiohead μηνύουν την Lana Del Rey για κλοπή του “Creep” σε κομμάτι της

Αυτό άραγε σημαίνει ότι μηνύουν ΟΛΑ τα κομμάτια της Lana; (ξέρεις, επειδή είναι όλα ίδια)

THE NEWSROOM

7 Ιανουαρίου 2018

Σε κάτι που μοιάζει μια εντυπωσιακή είσοδος στο 2018, αν ο ορισμός σας για το εντυπωσιακό είναι παρόμοιος με το “σχεδόν εντελώς στ’ αρχίδια μας”, αγαπητοί φίλοι, οι Radiohead φαίνεται να σέρνουν στα δικαστήρια την Lana Del Rey για την αντιγραφή του κομματιού τους “Creep” στο κομμάτι της “Get Free”. Πριν συνεχίσουμε, είναι κρίσιμο να ξέρετε ποιά είναι τα δύο κομμάτια, τα οποία είναι τα εξής:

Μετά απο διαρροές που ήθελαν το συγκρότημα να προχωράει δικαστικά τη διαμάχη τους με την Λάνα. η ίδια έσπευσε να επιβεβαίωσει τις φήμες στον λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας: “Είναι αλήθεια για την μήνυση, ξέρω ότι το κομμάτι μου δεν ήταν εμπνευσμένο απο το Creep οι Radiohead νιώθουν ότι είναι και θέλουν το 100% της δημιουργίας. Τους πρότεινα το 40% τους προηγούμενους μήνες αλλά είναι ικανοποιημένοι μόνο με το 100.”

Δεν ξέρουμε για ποιο ακριβώς λόγο οι νομικές διαμάχες για την πατρότητα μιας πολιτιστικής δημιουργίας (αν παράγουν αυτό οι Radiohead, γιατί για την Lana δεν έχουμε αμφιβολίες) λύνονται με όρους κρεαταγοράς, ωστόσο το diss είναι σκληρό και αναμένεται να γίνει σκληρότερο. Όχι τόσο σκληρό όσο όταν στα δικαστήρια βρίσκεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά θα την παλέψουμε.

Best of internet