Quantcast

Δεν το ζήτησε κανείς αλλά αυτό είναι το Dick & Morty, το τσοντο-parody του Rick & Morty

Για να είμαστε δίκαιοι, χρειάζεται υψηλό IQ για να τον παίξεις με Rick & Morty

Χρήστος Πρόεδρος

13 Οκτωβρίου 2017

Eπιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το Rule 34, ότι δηλαδή εάν κάτι υπάρχει, τότε υπάρχει και αντίστοιχη τσόντα για αυτό, ανακαλύτουμε με αμφίθυμα συναισθήματα την ύπαρξη τσόντας για τους θαυμαστές του Rick & Morty.

Μετά τα επιτυχημένα Pownder Rangers, Strokemon και Game of Bones, η Woodrocket.com παρουσιάζει περίφανα τη νέα φιλόδοξη τσοντοπαρωδία «Dick and Morty» και η αλήθεια είναι ότι ο τίτλος της διάσημης σειράς Rick and Morty έμοιαζε να παρακαλάει για αυτό το μέτριο λογοπαίγνιο. Εν ολίγοις, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πλέον υπάρχει Pickle Diiiiiick

Για όλους όσοι νιώθουν ότι έχουν βρει επιτέλους μια σειρά που να απευθύνεται στο IQ τους, τα νέα είναι πλέον ακόμη πιο ευχάριστα αγαπητοί φίλοι μας και πλέον υπάρχει και πορνογραφία που απευθύνεται στους εξυπνότερους εκεί έξω, αφού για να είμαστε δίκαιοι, χρειάζεται να έχεις πολύ υψηλό IQ για να μπορέσεις να καβλώσεις με το Dick and Morty. Ορίστε το trailer, μετά από το οποίο δεν θα καταφέρετε ποτέ ξανά να δείτε με το ίδιο μάτι τη σειρά του Netflix.

 

Oλόκληρο το Dick and Morty υπάρχει διαθέσιμο εδώ για όσους θέλουν να το προσπαθήσουν.

Best of internet