Quantcast

Τα McDonalds επαναφέρουν τη σως «Σετσουάν» για χάρη του Rick απ’ το «Rick & Morty»

Μετά από σπαμάρισμα των θαυμαστών της σειράς, η μεγάλη αλυσίδα fast food τελικά λύγισε

Χρήστος Πρόεδρος

3 Οκτωβρίου 2017

Πόσο μακριά θα φτάνατε για να φάτε μια πεντανόστιμη σώς για μακ νάγκετς η οποία είχε λανσαριστεί για λίγο στο παρελθόν αλλά πλέον δεν είναι σε κυκλοφορία; Όσοι έχετε παρακολουθήσει την 3η και ιδιαίτερα σκοτεινή -ακόμα σκοτεινότερη- σεζόν του Rick and Morty ξέρετε πολύ καλά που αναφερόμαστε και μέχρι που έφτασε ο Rick για την πολυπόθητη σως των μακ νάγκετς «Σετσουάν». Αυτό μάλλον το έμαθαν και τα McDonalds τα οποία ανακοίνωσαν ότι επαναφέρουν την σως σε περιορισμένο αριθμό κυκλοφορίας.

Σε αυτή τη σεζόν όπου τα προβλήματα τα τραύματα αλλά και οι εξελίξεις όλων αυτών των φρενήρων περιπετειών έρχονται στην επιφάνεια, ο αλκοολικός νιχιλιστής επιστήμονας Rick έσυρε σε ένα σωρό περιπέτειες τον Morty και και τη διαγαλαξιακή κυβέρνηση για να μπορέσει να ξαναδοκιμάσει τη Σέτσουαν σώς για τα μακ νάγκετς.

Η σως «Σετσουάν» είχε κυκλοφορήσει από τα McDonalds και τη Disney για την προώθηση της ταινίας Μουλάν το 1998 για μικρό χρονικό διάστημα ενώ στη συνέχεια αφαιρέθηκε από τον κατάλογο. Όμως μετά από το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Rick and Morty και της αποκάλυψης της ψύχωσης του Rick με την εν λόγω σως, οι απανταχού φανς της σειράς άρχισαν να σπαμάρουν τα social media των McDolnalds αλλά και να υπογράφουν online petitions για την επαναφορά της Σετσουάν.

Η γνωστή αλυσίδα προφανώς σκέφτηκε να κεφαλαιοποιήσει το hype που άρχισε να δημιουργείται και έτσι ανακοίνωσε ότι επαναφέρει για μια μέρα (10 Οκτωβρίου) τη σως Σετσουάν για να ηρεμήσει η ψυχούλα του Rick και των θαυμαστών του. Ωστόσο οι πολύτιμες σως θα είναι συνολικά 1000 στον αριθμό και δεν θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα McDonalds, οπότε υποθέτουμε ότι στην Ελλάδα δεν θα τις δούμε ούτε ζωγραφιστές.

Στο πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, ο Rick ουρλιάζει στον Morty ότι θα κάνει τα πάντα μέχρι να βρει την σως Σετσουάν, όσες σεζόν και αν χρειαστούν, μέχρι και εννέα σεζόν (όλο το βράδυ τσουτσουνάκι μου). Ελπίζουμε μόνο η κίνηση των McDonalds τελικά να μην χαλάσει την πλοκή και το σενάριο της σειράς.

Best of internet